www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bucuresti - Trupa Nou Formata - Cautam Vocal


Alex Alex
 Share

Recommended Posts

Salut!

Noi suntem doi chitaristi, un basist si un tobosar din Bucuresti care cauta sa completeze formula pentru un proiect serios.

Cu totii cantam de mai multi ani la instrumentele noastre si avem cu totii ceva experienta de scena. Ne dorim ca in proiectul de fata sa ne compunem piese proprii pe care sa le inregistram si sa le promovam. 

Cautam un vocalist deschis, cu imaginatie, de preferat care poate scrie si versuri si care este disponibil cel putin o data pe saptamana pentru repetitii (plus eventualele cantari). 

Noi, ca instrumentisti, putem aborda, cel putin din punct de vedere tehnic, orice gen, dar ne regasim cel mai bine in rock alternativ (cel mai bine), pop-rock, jazz sau funk. Trupe care ne plac sunt (de la noi) Omul cu Sobolani, Alternosfera, Robin and the Backstabbers (si de la ei) Alter Bridge, Arctic Monkeys, Orianthi.. 

Asa cum am spus, nu avem un gen pe care suntem siguri ca il vom aborda, din moment ce aspectul asta tine si de viitorul vocalist, motiv pentru care asteptam propuneri. *totusi tin sa mentionez ca nu ne dorim sa cantam genuri de Metal. Nu neaparat pentru ca nu ne-ar placea, dar nu este ceea ce ne dorim sa cantam in acest proiect*

Media de varsta in trupa este de 18-19 ani. 

 

Contacteaza-ne la alex.tutea@gmail.com! :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.