www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Licenta Cubase 7 Artist


Recommended Posts

Depinde de tipul de protectie. Poate fi ceva one-time, cu o lista de excluziune pe serverul firmei producatoare, sau poate sa fie legat de hard, cum ai spus. Sau poate fi legat de un cont, cum e cu Steam - poti sa te joci pe orice masina, atat timp cat esti logat ca utilizatorul care a cumparat jocul respectiv.

La capitolul DAW, mi se pare ca Renoise foloseste acelasi sistem, avand Renoise Backstage.

La o prima privire peste site-ul Reason, am gasit o pagina de login pentru MySteinberg. Poate are vreo legatura?

Link to comment
Share on other sites

Cum l-ai instalat pe PC asa faci si pe laptop ..

 

Cu cel mai proaspat " eLicencer" downloadat de pe siteul lor

 

 

Au ei descrisa treaba cum sa reinoiesti licenta .in caz de probleme ..ca si trecerea pe un nou PC

sau reinstalare dupa o formatare si alltele ..

 

Si eu am patit asa si mai aveam cateva zile pana ce trecea perioada de activare si pierdeam activarea definitiv..asa ca le-am scris "mail" si explicat ca la produsul cumparat din magazin ..cu nr chitanta etc ....cu soft-ul sigilat despachetat de mine i-mi raspunde licencer-ul ca soft-ul "meu "(!) este deja utilizat cum este posibil asa ceva ?..

Le-am spus ca sunt foarte suparat ..etc..dupa o zi am primit raspuns si link la acel programel de upgrade sau actualizare ,amintit anterior , despre care de fapt am citit ( care reseteaza ceva in eLICENCER sau in datele de validare ale softului instalat ) cand cautam raspunsuri dar nu credeam ca este rezolvarea mai ales dupa ore si ore de citit si cautari ..... automat dupa "reimprospatarea.".sau ce o fi fost am primit "codul de deblocare/activare "..era pe muchie caci mai aveam doua trei zile si pierdeam licenta definitiv .

 

Cauta cu GOOGLE


Deci dupa multe cautari nu am reusit "pe loc" asa ca am rezolvat prin corespondenta cu cei de la Steinberg ..gasesti la "Contact ...etc" scrii problema si i-ti raspund foarte rapid in 24 ore parca ..

 

Este o problema mare cu eLICENCE-le acestea nu poti sa faci testari sa muti de pe un PC pe altul sa instalezi dezinstalezi versiuni si etc ...este o porcarie ...mai ales treaba ca pierzi licenta daca nu o activezi in perioada data ...adica un soft cumparat pe care sa nu poti sa-l folosesti ? de fapt nici nu stii daca este bun de ceva sau nu ...

Acest lucru atinge cel mai tare pe amatori carora le este necesar o perioada muuult mai lunga ptr a face si testa un sistem de programe ce sa functioneze impreuna de doamne ajuta ..Profesionistii testeaza apoi cumpara .

Noi amatorii cumparam "reclamele"..haha .

 

Si eu mai insist cateva zile cu CUBASE si daca nu vrea sa functioneze ..trec inapoi pe Sonar .

 

Vroiam sa cumpar un SSHDD ca sa "zboare" MIDI sequencer-ul in Cubase ..dar in Win7 deocamdata am BLUE screen-uri si Crash-uri ,.blocare de toate felurile ....

Dar nu numai cu Cubase ci si cu restul de soft-uri de la scule Korg,Zoom ,

 

De fapt Cubase si in XP face figuri si se blocheaza cateodata ..

 

Am vazut ca multi i-si fac Win7 cu XP instalat "peste" dar am inteles ca trebuie Win7 profesional ..

 

De fapt nu stiu daca cu acel XP peste Win7 stie sa utilizeze doua CPU sau "alearga " doar pe jumatate din resurse .

 

Cu Laptop ? Ai sunet extern cu un ASIO bun ? ,in Win 7 cu Asio4All am reusit doar BLUE SCREEN .atunci am trecut inapoi pe vechiul ASUS cu XP .

 

As avea nevoie de viteza si putere de prelucrare mai mare dar XP cu DualCore nu prea este OK ..plus trebuie XP Profesional la care se aplica un upgrade sa "vada" ( intrezareasca ) dualcore .

Nu stiu dupa deja 6-7 zile daca se gasesc scule cu ASIO acceptate de CUBASE +WIN7 ...este aburita treaba .Nu am gasit altceva decat ca unul din ultimele CUBASE functioneaza si cu Win8 ...despre Win7 nu prea am, gasit glasuire .

 

 

 

Ma mai chinuie talentul cateva zile Si cred ca trebuie sa caut alta rezolvare sa uit de Cubase .cu WIN7 si DualCore .

Las numai pe PC-ul cu XP in care este acceptabil dar limitat...,..dar daca ii pun un SSHDD cred ca va functiiona mult mai bine .( adica sa poata prelucra mai multe sequencere , playere SF2 si sintetizatoare soft complexe simultan . nu am nevoie de 64 de canale dar macar 8 sa duca cu plugin-uri VST mai serioase )

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

Pana la urma i-am dat de cap . Cu noul eLicencer . Pana acum imi merge bine pe laptop cu Asio + Placa de sunet externa . Am avut 1 bluescreen dar vad ca i-a trecut , programu merge foarte bine si nu are o latenta foarte mare . In orice caz pt lucururi serioase folosesc PC-ul ,laptopul e asa cand sunt plecat si ma plictisesc . Multumesc pt ajutor .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ma bucura ca nu a trebuit sa citesti si tu jumatate de scrieri de pe internet ...cum am patit eu cu licenta .

 

Si eu momentan ( ptiu sa nu-l deochi ...hahaha) functionez Cubase+Zoom8+Korg ..

Am dezinstalat apoi am downloadat ultima versiune ale softurilor ( aparent aceleasi de ex la M1 zicea ca noul soft are doar upgrade-ul ptr 64bit si Win8 fata de ce aveam eu ) am ..instalat si surpprize-surprize iarasi se blocheaza synth-ul M1 ..consuma 500MB si 80% din CPU ( dual core 2,7 MHz ) credeam ca dau cu ele de pamant ..$^*&(%&$!??

 

Apoi am procedat la selectarea automata a compatibilitatii ptr M1 si sa vezi minune il pune pe XP sp2 cu toate ca era vorba ca suporta Win7 ....probabil doar asa ...dar la sfaturi de instalare de la "korg user net"{ ai doar descrierea instalarii licentei ..ca asta ii doare pe ei ..nimic despre compatibilitati etc ...

 

Acum caut ptr Korg sa vad de MIDI driver...am vazut ca noul driver suporta W7 si W8 ..

Dar si cu Zoom R8 a mai facut figuri ..sa vad ce MIDI driver nou gasesc .

 

Sunt curios cat functioneaza respectiv la ce comenzi ..o sa -mi faca figuri ( blocare , blue screen ) deocamdata a functionat .

 

Latenza insesizabila cu ZoomR8 ASIO .(USB) ..am facut niste inregistrari MIDI az noapte .daca oo tine asa pot sa fac track de tobe de 100 de ori mai repede decet cu "desenarea cu mouse-ul " .

Daca vad ca este stabila treaba upgradez CUBASE ( iar licenta etc caci mut de pe ASUS-ul vechi ..) si cumpar un SSHDD .

( cica de 10x mai rapid decat un HDD 7500 rpm ) deci as putea folosi DFD ( direct from disk ) DVD Drum .si alte playere SF2 /..instrumente "natuirale " ,dar si sunete de sintetizatoare presetate .pe multe canale fara sa se "agatze" programul .

 

Am mai citit ca este bine sa setezi in sintetizatoare ( daca au aceasta optiune de ex M! Korg are ) "Auto Stop " ce impiedica ca softul plugin sa blocheze totul cu o "bucla " si suna iincontinu ..ce apoi mai si incarca RAM-ul si innebuneste totul .CPU la maxim etc etc .

Am mai citit ca tre sa existe ceva soft "mem protection" tot ptr asemenea greseli ale sintetizatoarelor /sequencer-relor MIDI ..am inteles ca impiedica acelasi lucru ,

 

OK deocamdata nu am curaj sa ma bucur ..dar tobele acum sunt extraordinare ..cu pad-ul sau cu keyboard pot sa execut tremolo dinamic ..daca ramane stabil sistemul in sfarsit m-am scos ,scap de "desenarea " in pianoroll .plus suna totul mult mai natural accentele ..timingul ..greutatea /groove-ul nu mai e o "masina" ..MICI GRESELI LE CORERCTEZ CU "GROOVE QUANTISE" SAU MANUAL CU MOUSE-UL .

 

Toptusi dacA ma apuca o sa instalez si Sonar ce de fapt mi-a placut mai mult decat CUBASE , plus avantajul ca am lucrat in Cackewalk si Sonar ani si ani ...am trecut la Cubase cand am primit ALESIS MX16 apoi am cumparat E-Mu apoi Zoom H4 mi-am zis ca este mai comod cu VST-urile , de fapt in Sonar dupa `ce "adaugi "DirectXiser"( adaptorul VST ptr vesriunea mea de Sonar ) ai unul sau doua "click"-uri in plus

....dar sa vad cum se comporta CUBASE . care avea de cateva ori niste blocari la "Exit" si zicea ca sa salvezi cu alkt nume si etc sa inchizi programul ...dar dupa ce nu am reusit opractic sa salvez nimic dupa acest "anuntz" dragutz ..la repornire si redeschiderea fisieruilui am constatat ca a fost salvat totul ..( OK trebuie sa salvezi periodic in timpul lucrului ca sa ramai macar cu marea majoritate a munci salvate ,,eventual pierzi ultima "sesiune " nesalvata la timp cand inchizi CUBASE .

Nu stiu de ce face chestia ,..dar face ..deci totul oprit ferestre inchise dae EXIT (sau X ca sa se inchida programul si appare "allert !!!" this program not responding try to ,,,,, apoi trebuie sa-l inchid ( impusc) cu Taskmanager .

Edited by karpi
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.