www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

horia_panaitescu

Active Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    bucuresti

horia_panaitescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Pret: 3500 lei Localitate: Bucuresti Contact: iptrecordingstudio@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Este cumparata de la GuitarShop Are doua trei zgarieturi superficiale.
  2. Pret: 280 euro Localitate: Bucuresti Contact: iptrecordingstudio@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Mixerul a fost verificat la IPTRecording si este in stare perfecta de functionare De mentionat faptul ca sursa nu este originala. Oferim garantie
  3. Pret: 1200 euro Localitate: Bucuresti Contact: iptrecordingstudio@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Magnetofon RFT T2211, an fabricatie 1973, WEB Tontechnik Berlin. Inregistreaza si reda pe un canal (mono). Super preampuri, caracter deosebit. Oferim garantie. Magnetofonul a fost restaurat si calibrat la IPT Recording Are 339 ore de functionare.
  4. Pret: 1500euro Localitate: Bucuresti Contact: iptrecordingstudio@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Mixerul este in stare normala de functionare. A fost verificat, curatat si pus la punct la IPT Recording. Mixerul a fost produs pentru radio. Poate fi folosit foarte bine si in studio. preampurile sunt transparente. Este un mixer ideal si pentru summing. Specificatii: 6 canale mono 8 canale stereo 1 auxiliar stereo.
  5. Hmmmmm cam multa bantuiala Bun si daca eu din constructie "tai" colturile? Ce mai punem in colturi? In orice studio profesional exista doua camere de lucru pe care nu le-ai mentionat. Live room si Mixing Room. Doua camere total diferite izolate intre ele cu tratament acustic diferit. Daca ai fi observat bine din pozele studioului nostru ai fi observat cum sunt taiate colturile camerei de mixat. Acele colturi sunt taiate cu vata minerala si imbracate in material absorbant frumos.(mult mai eficient si aspectos fata de burete) Se taie calturile deoarce acolo mixezi si acea camera trebuie sa fie neutra fara pic de caracter si reflexi etc. Cand iti faci un studio intr-un apartament ai pereti paralei si automat reflexi paralele ceea ce este un dezastru pentru acustica ta, si atunci incepi sa cumperi bureti din ce in ce mai multi ca nu mai scapi de acele reflectii si ajungi la o camera din burete aproape anecoica, o camera care nu respira si in care te ia ameteala. Noi am construit acest studio intr-o hala de 100mp unde ne-am facut peretii cum am vrut noi si asa ca nu avem nici un perete paralel. In schimb Live Room ul poate sa aiba un caracter. Nu este nevoie sa tai colturile sau cum spui tu "orice ce studio- are in colturi montate dispozitive ce "absorb" frecventele f.joase"(doar cele foarte joase? cele joase nu?) Nu stiu cata experienta ai in constructii de studiouri, in cate studiouri profesionale ai lucrat sau ai fost si cat cofraje de oua ai folosit in viata dar aceste deja contre pot ajunge la infinit si asta nu-mi place deloc desi este un specific al acestui forum si mai bine o lasam asa. Este pierdere de timp Iti multumesc pentru pareri. Sunt multi care au pareri despre un lucru dar ei nu l-au vazut atins sau testat niciodata. Asa ca bafta si tie in tot ceea ce faci.
  6. Ce sunt bune pentru repetitii???? POZELE?????? ))))) Ideea este ca se face o mare confuzie intre antifonat si acustica. Nu poti sa judeci un loc dupa poze si sa spui ca nu e bun pentru inregistrat atata timp cat nici nu ai ascultat un instrument in acustica lui sa vezi cum suna. Si acustica unei scari de bloc poate suna interesant pe o inregistrare si nici ea nu este ANTIFONATA Sau o sala de sport Sau o toaleta Aaaaaa gata cred ca mi-am dat seama de unde vin aceste concluzii! NU ai vazut burete pe pereti! hahahahahahahaha! " Fara burete e pustiu" Buretele de cle mai multe ori strica!!!!! Il URAAAASC. Eu il folosesc la spalat de vase nu in studio Bafta tuturor.
  7. De vanzare/inchiriere spatiu studio sau sali de repetitie cu o suprafata totala de 100mp (compartimentat) plus utilitati (hol, baie) Spatiul are urmatoarele dotari: -Aere conditionate -Sistem incalzire -Parchet -mocheta -mobilier(canapele, birouri, masa, dulapuri depozitare, rack-uri pt procesare) -sistem alarma -toaleta
  8. Un electronist priceput in audio pentru un atelier de reparatii.
  9. Caut electronist pentru colaborare.
  10. ATELIER REPARATII ECHIPAMENTE AUDIO @ IPT Recording! Reparam, reconditionam si construim la comanda - mixere, amplificatoare, synth-uri, procesoare, microfoane, etc Atelierul face parte din studioul de inregistrari IPT Recording din Bucuresti. Echipamentele aduse se pot testa/compara in studio. Contact: https://www.facebook...ecording.studio
  11. @ PyramidStudio, Scuze acceptate ...si pentru ca sa tragem o linie intre a) pareri/observatii si argumente practice as vrea sa stiu in ce categorie se incadreaza postul dvs. Eu nu vreau decat sa-mi informez corect potentialii clienti si sa apelez la discernamantul lor in a face alegeri in functie de ce proiect vor sa duca la capat. Stim ca sunt multi care iau de bune postarile pe forumuri (fara a se mai documenta), v-as ruga deci sa reveniti cu argumente (eventual echipamentul pe care ati avut ocazia sa lucrati personal) ca sa ne facem o imagine de ansamblu mai corecta. Sunt foarte multe "studiouri" care si-au construit activitatea si echipamentul pe principiul "nu este indispensabil". Este de datoria noastra sa aducem la cunostinta "micile" diferente care, da, intr-un final, vor justifica si diferenta de preturi practicate. Cat despre trupe, sunt foarte multe trupe in tara asta care stiu ce vor dar n-au cu cine si cad prada sclipicilor, super-ofertelor, cunoscatorilor, promisiunilor.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.