www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

istrategie

Active Members
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Band
    Caut
  • Gear
    Guitars: Epiphone Les Paul Standard Plus
    Amps: Peavey Vypyr 15

Recent Profile Visitors

4918 profile views

istrategie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Oferta de BLACK FRIDAY!!! Incepand de astazi, pana vinerea viitoare inclusiv! Head-ul, impreuna cu toate cele mentionate, este la pretul de 3500 de lei!
  2. Cabinetul s-a dat. A mai ramas head-ul impreuna cu tot ce este mentionat mai sus. 4000 de lei.
  3. Pret: 4400 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde amplificator Peavey 5150 II (6505+) head, 120W, full lampa. Vine impreuna cu: - foot switch-ul original - doua lampi de rezerva - doua cabluri Vox Class A - traf 110V-220V Il am de vreo 2 ani si l-am folosit foarte putin (nici nu l-am mai deschis de vreun an jumate). Este in stare perfecta, suna zid. Mai multe detalii despre head aici: http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/peavey-5150-ii-120w-guitar-amp-head Cabinet Harley Benton G212 Vintage. Folosit la fel de putin ca si amplificatorul. Doua difuzoare, doar unul dintre ele este Celestion Vintage 30. Mai multe detalii despre cabinet aici: http://www.thomann.de/ro/harley_benton_g212_vintage.htm Se poate testa totul in Bucuresti. Nu trimit in provincie. Pretul pentru tot pachetul (head si accesorii + cabinet): 4400 de lei. Pretul pentru head si accesorii: 4000 de lei. Pretul pentru cabinet: 500 de lei.
  4. Am incercat astazi LTD MH-350FR la Guitar Shop. Charvel DS-1 nu aveau. Ar fi buna o comparatie calitativa intre cele doua chitare sau game de produse. Avand in vedere ca Charvel are Original Floyd Rose in aceiasi bani ca si LTD-ul, care are Special, ar trebui sa existe o diferenta in alta parte.
  5. M-am uitat acum. Alea îmi plac, pãcat ca nu e decât shapeul de Les Paul acolo. Soloistul îmi place si am vãzut ca e disponibil pe Thomann. E o posibilitate destul de buna.
  6. E buna pentru shred, dar cum se descurca cu high gain pentru thrash si death metal? Cu single coil-urile alea nu prea o vad bine. O sa merg in weekend la un amic sa testez Xiphos-ul, ca pare o chitara buna pentru ce vreau eu.
  7. A doua chitara o avea un amic parca. O sa vorbesc cu el sa o testez sa vad cum suna. Mai astept sugestii. Nu mai vreau forma de Les Paul. De preferat as vrea shape soloist pentru comoditate la cantat.
  8. Amp am: Peavey 5150 II. Problema asta e rezolvata. Doar la chitara vreau sa trec la ceva care se impaca mai bine cu metal-ul si cu shred-ul. In timp mi-am schimbat preferintele muzicale de la classic rock spre metal extrem si tehnic si se pare ca Les Paul-ul nu prea mai face fata pentru tehnica si sunet.
  9. Salut. Am nevoie de cateva recomandari de chitare bune pentru metal (thrash, death, progressive, shred). Am gasit cateva posibilitati, pe care o sa le pun mai jos, dar mai astept si alte sugestii. Ce vreau de la chitara: sa aiba doze active EMG, sa aiba Floyd Rose, nu Original ca sigur nu intra in pret. Buget: 3000 de lei. La momentul de fata am un Epiphone Les Paul Standard Plus si vreau sa fac un upgrade catre ceva mai agresiv. LTD MH-350FR: http://www.espguitar...e/mh-350fr.html LTD H-351FR: http://www.espguitar...xe/h-351fr.html Jackson King V KVXMG: http://www.jacksongu...rtno=2916400503 Jackson Rhoads RRXMG: http://www.jacksongu...rtno=2916320503 Astept pareri din partea celor care au testat ceva din ce e mai sus. Astept si alte sugestii pe langa acestea. Multumesc!
  10. Mersi. Am inteles cum merg lucrurile. Raman la 8 ohmi/mono in consecinta.
  11. Deci la conexiunea de mono, folosesc doar iesirea din stanga, cu 8 ohmi din amp. Exista vreo diferenta de sunet daca folosesc modul stereo?
  12. Salut. Mi-am luat un cabinet Harley Benton 2x12 si am o nelamurire. La spate are doua intrari si un switch pentru 8 si 16 ohmi. Scrie pe el left - mono si right - stereo, pe fiecare iesire in parte. In ce pozitie functioneaza cel mai bine? Si cum trebuie cablat ca sa fie stereo: un cablu si intrarea din dreapta si setat amp-ul pe 16 ohmi sau doua cabluri scoase din ambele iesiri de la amp si bagate in ambele iesiri din cabinet? Amp-ul e un Peavey 5150 II cu switch de 4/8/16 ohmi. Intrebari de n00b, dar e prima data cand am sculele astea pe mana.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.