www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Inubis

Active Members
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    caut
  • Gear
    Schecter Omen-6 Black

Recent Profile Visitors

4727 profile views

Inubis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut, Caut persoane cu câteva ore libere in timpul săptămânii / weekend (din Iași) care să cânte groove/thrash/death/grind ca hobby (pentru inceput). Sunt ok cu alte genuri aferente. Nivel mediu. Referințe: lamb of god, Slayer, havok, evile, Nile, Vader, deathspell omega, mgla, akhlys, zhrine, bathuska, darkthrone, emperor, death, cannibal corpse, red blood throne, decide, asphyx.
  2. O alta problema pe care ai prezentat-o (indirect) e ca, facand asta ca hobby in timpul liber si de multe ori in casa, nu ai aceeasi expunere pe care o ai atunci cand faci parte din scena locala sau dintr-un colectiv unde dai de persoane like-minded (nu stiu, liceu/facultate de arte) si devine greu sa ajungi la pasul de a canta intr-o sala de repetitii. De exemplu, in cazul tau, cum s-a intamplat sa fii contactat extern de o alta trupa? De curiozitate, ce trupa? Nu stiu de multe grupuri (active) care sa cante genul respectiv in Iasi (sau derivate - thrash/black). Vena Cava imi vine in minte acum doar ca nu mai activeaza de ceva timp.
  3. Pana la urma cred ca raman la Behringer. Are review-uri bune si pare mai solid decat Peavey-ul. Cat despre chitara, daca tine promotia de la mcmusic pentru Ibanez rga42 (de la 1700 la 1400), atunci asta va fi chitara. Daca nu, Schecter-ul ii ia locul. http://www.magazinul...BK-_-56223.html Aveti ceva pareri despre magazinuldemuzica.ro? La emusic Omen 6-ul costa 1600, aici doar 1300 si nu stiu de ce.
  4. Deci in afara de interfata respectiva(behringer-ul arata bine dar daca mai aveti alte sugestii, tot sub 200ron, sunt foarte interesat) nu am am nevoie de nimic altceva? Chiar ma gandeam sa conectez cumva chitara in amPlug si de acolo cu un aux out in PC, dar presupun ca o interfata e mai potrivita. le: http://www.mcmusic.r...fg03011210.html
  5. edit: O alta optiune ar fi un Schecter Omen 6. Problema e ca nu o pot testa (mcmusic nu e distribuitor schecter) + nu stiu cat de buna este fata de Ibanezul de sus.
  6. Salut Am cantat cu o acustica Hora timp de ~3 ani, ca hobby, si acum intentionez sa trec la electrica, tot strict ca hobby, practice by myself, fun etc. Cum nu vreau sa fac cariera muzicala din asta (ci doar sa pot canta Slayer asa cum trebuie, fara sa imi curga sange din degete), am pus ochii pe urmatoarele, avand un buget de maximum 1200: http://mcmusic.ro/chitare/electrice/ibanez-grga32-chitara-electrica-grga32.html + http://mcmusic.ro/chitare/amplificatoare/vox-amplug-metal-efector-amplugmetal.html Intentionez sa alternez acordajul intre drop d / half step / whole step / djent des, de asta am ales un model cu fixed bridge. Cum stau in camera de camin nu vreau sa deranjez colegii, iar review-urile pentru amPlug arata bine. Ce vreau sa cant: thrash, progressive, death/metalcore, dad rock. Daca aveti voi alte sugestii sau pareri referitoare la sculele de mai sus, go ahead.
  7. Puteți șterge " Fighter" din username? Cam greu să îți schimbi username-ul după ce în ultimii 5 ani ai folosit același nume idiot peste tot. Dacă nu schimbați-l în "Inubis"
  8. Cover extraordinar pentru "Rollin in the deep"
  9. Am reusit sa rad saddle-ul. Actiunea e mult mai buna si nu e fret buzz. Mersi mult pentru ajutor.
  10. Am o Hora W12204 de aproximativ 2 ani. Pânã acum mi-am rupt degetele pe acțiunea îngrozitor de mare(~1 cm pe fretul 12). Gâtul nu e strâmb ci saddle-ul e cam sus. Acum, pe bridge sunt 2 "cãpãcele". Dacã le scot sunt 2 șuruburi. Șuruburile astea sunt pentru ajustarea saddle-ului sau pentru atunci când vreau sã scot bridge-ul? Dacã e pt. ultima și trebuie sa micșorez eu saddle-ul, e sigur sã slãbesc toate corzile deodatã? Dacã era o chitarã mai bunã nu mã speriam dar din moment ce asta e Hora... Mersi anticipat.
  11. Beast cover, ca de obicei. Si pana la urma i-ati batut?
  12. Poate tii pana prea inclinata si "taie" corzile. Nu-i chiar asa de mare zgomotul de pana.
  13. Tot la 5 raman. In principal pentru ca are TAB pentru tobe dar e si mai usor de folosit.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.