www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alinator

Active Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Malta

Other Information

  • Gear
    Ibanez Les Paul Custom 1972

Recent Profile Visitors

5775 profile views

Alinator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Nu am de ce se il consider client din cauza distantei in primul rand. Daca vrea un instrument de 900 de euro presupun ca are si cu ce sa il puna in valoare, recte amplificator si formatoare de ton. Daca nu.......chiar recomand sa citeasca atent ce ai scris tu. Interesele mele pe de alta parte sunt minime in a convinge sau a vinde ceva. Lucrez la acel magazin din pura placere de a ma juca cu ce apare nou pe piata si nu am rol in vanzari.
  2. Ma bucur ca,,facand public lacunele mele uriase'' am provocat un raspuns complet si exemplificat din partea ta, cu care sunt total de acord. Si in viziunea mea in lantul formator de ton suprasaturat, chitara si mai ales lemnul acesteia conteaza mai putin. Pur si simplu omul adulmeca si cerea pareri despre o chitara de aproape 900 de euro si am simtit ca merita un raspuns mai la obiect. Despre informat...ma straduiesc. Sunt abonat la editiile print de vreo 4 ani la Total Guitar, Guitar Tehniques si Guitarist si am un part time la un magazin local de instrumente muzicale, unde cam fac tonuri de metal, ca asa se vand cel mai usor chitarele pe insula unde locuiesc. Dar pana moare omul tot invata. Imi cer scuze si la cat mai multe raspunsuri complete!
  3. Si pe Dacie 1300 merge sa ,,pui'' 1,5 tone daca ai un portbagaj deasupra si un carlig de remorca, nu ai nevoie sa cumperi o autoutilitara. Omul vrea metal, s-a orientat pe mahon si doze actie, floyd rose original,jumbo frets iar voi o dati inainte cu wonder squire sau hora iris dar cu doze SD. Daca aveti miocrobul comentarii la orice macar faceti un efort....ptiu ca m-am molipsit.
  4. Stirile Kanal DD> Soc!!! Revoltator !! Chitaristul lui Banica Jr si basistul lui Despot sunt ahtiati dupa.... TRAFIC. Folosesc momeala cu tic tac ! Ironside face dezvaluiri tulburatoare despre abjecta manevra. Nu parasiti frecventa si nu va lasati pacaliti!!!!
  5. Fagaras: Cover Club. Sonorizare si inginer de sunet de exceptie, management prietenos si public avizat si entuziast pe felia blues rock. Sunt ceva muzicieni de pe rgc care au cantat acolo si sunt convins ca si impresia lor e similara.
  6. Salut Eu am un pandora mini si pot sa spun ca are preseturi competente de metal, de obicei facute sa fie cit mai apropiate de anumite piese de la anumite trupe. Daca te uiti un pic la prezentare o sa intelegi despre ce e vorba. Daca te joci cu softul inclus, poti sa iti faci propriile tonuri, cit de ,,metalice'' vrei. Are ritmuri destul de complexe de tobe, dar nu te astepta sa mergi pe scena cu ele. Pentru studiu sunt ok.
  7. Eu folosesc un mini multi efect numit Korg Pandora mini. Are un patch nativ numit sustainer.Tot ce trebuie sa faci e sa accentuezi la lovirea corzii nota care vrei sa intre in feedback.
  8. Eu am fost posesorul pina de curand al unui eko manta de prin 71-72. Sunt prea multe elemente care nu se potrivesc..... Probabil e un Reghin
  9. Se presupune ca notele sunt litere, lick-urile cuvinte si ar trebui sa formezi fraze interesante. Profesorii spun ca frazele ar trebui gandite si nu ghicite. Tu ce spui aici timp de 4 minute? Trecand in alt registru, mai anatomic, daca mangai suficient de mult o parte a corpului nu rezulta un orgasm ci o rana....
  10. Pornesc exact de la titlul topicului, asta ca disclaimer. ,,Hai sa facem o piesa profi cu videoclip beton....Ba, stiu eu un clip fain putem sa il luam..ok, problem solved... Dar cum naiba facem cu piesa?...Stii ce ar fi fain? Mai tii minte cum se intepau ghertoii prin anii 90 de credeau ca One de la Metallica e balada si luau gagicile la dans si dupa aia nu aveau ce face si le placea rocku? Hai sa incepem si noi asa mai lalait, eventual cu o chitara gen U2, Reamon sau in fine, ceva sa sune soft, cu ceva versuri din astea criptice sa nu inteleaga nimeni mai nimic dar sa se vada ca sintem poeti si dupa aia rock matusa cu ceva repetitiv de exemplu ,,Nu ai sa ma mai vezi/crezi/visezi/dezavuezi etc.Ce ziceti, beton nu?"..... Bine frate, si o numim asa Soapte aruncate, piese reciclate, pasaje furate,....Nu frate e prea lung..Lasa numa aia cu soapte ca prinde la gagici
  11. Pot sa confirm lipsa de seriozitate a domnului Levi. Aveam de vanzare o chitara Eko Manta, ne-am inteles asupra pretului si pentru ca ziarul la care lucram tiparea la Sf. Gheorghe m-am oferit sa o duc personal, ce e drept, pe la 1 noaptea. A zis ca nu e nicio problema, ca ma asteapta, bem o bere, facem un jam. Inainte cu jumatate de ora sa plec de acasa am avut inspiratia sa telefonez ca sa fiu sigur. Nu mi-a raspuns. Noroc ca aveam si numarul de fix asa ca am sunat cu nesimtire pina a raspuns sotia lui. A venit si el la telefon si mi-a spus sec faptul ca nu mai cumpara chitara. Deci am ratat la mustata o plimbare inutila in mijlocul noptii....
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.