www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alex060592

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Chitara electrica chinezarie, Amplificator 15W Chinezarie, Chitara clasica chinezarie, ukulele chinezarie.
    I love my chinese sh*t

alex060592's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bass-ul s-a dat. Merci RGC!
  2. Salut! Da, este inca valabil. Scuze de intarziere!
  3. Pret nou, 450Ron. Up cu el ca prinde praf..
  4. Pret: 500 Localitate: Bucuresti Contact: 0726058753 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand chitara bass Cort Action, 4 corzi. Potentiometrul pentru ton este defect, necesita inlocuire. Se poate proba in bucuresti. Prefer predare personala tot in bucuresti pentru a nu exista discutii. Chitara vine cu o husa Ibanez, strap si un cablu. Accept de asemenea la schimb una dintre urmatoarele: chitara western acustica/electroacustica, electrica copie telecaster. Pot oferi si diferenta daca e cazul.
  5. Mi s-a oferit intre timp ceva ok asa ca se poate inchide topicul. Multumesc rgc!
  6. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0726058753 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Caut sa cumpar un bass ieftin, preferabil cu corzi pe el care sa si functioneze. Buget 200-300 de ron intrucat il iau doar pentru a ma distra si a-mi incalzi degetele iarna asta. Multumesc!
  7. Wow, nu ma asteptam la asa de multe raspunsuri. @domnul marcianpetrescu Am inceput deja sa caut un difuzor de calitate pentru el. Am pus in garda toti cantaretii din zona mea, si cred ca pana la urma gasesc ceva care sa sune. Amplificatorul este bun, l-am testat cu difuzor si nu are nici un fel de problema. Tuburile se comporta bine si nu are nici un fel de zgomot de fundal. Am specificat difuzorul de 15'' pentru ca incinta amplificatorului este de 15''. M-am uitat si un pic mai bine la el si se pare ca nu e exact modelul acela, omul a cam scrantit-o cand mi-a spus modelul. Cu toate astea, este un amp Fender Bassman diferit clar de celalalt model, in primul rand prin faptul ca are doar 2 seturi de controale, nu 3.Va rog sa nu ma certati prea tare pentru greaseala. Am avut o saptamana destul de incarcata cu multre repetitii si probe de sunet si am ramas in urma cu somnul. Cant cam orice de la soft rock la reggae ocazional si cateva bluesuri. Nu sunt cine stie ce cantaret, dar ma distrez si asta conteaza.Va multumesc mult pentru sfaturi.Acum urmeaza sa-l duc la un electronist pentru teste.Cat despre contract, trebuie sa vb cu omul sper sa fie de acord. @dl SLOW MIGRATION & THE HUBA HUBA'S Este amplificator de bass. De aceea am creat si acest topic.Stiu ca ampurile de bass pe lampi sunt destul de rare si aveam nevoie de o opinie in legatura cu amplificatorul.
  8. Este pe bune. Amplificatorul functioneaza, l-am testat chiar dar tipul a trebuit sa ia difuzorul pentru un monitor pe care il facea. El mai vinde si un amp de 250 de W cu 1800 de roni, dar imi cam depaseste bugetul de sarbatori.Multumesc de sfat domnule Cosu, o sa tin cont de el.
  9. Salutare! Am si eu o mica dilema. Am gasit de curand sa cumpar de la cineva un Fender tube amp de 50W cu 250 de roni. Acum problema e ca ampul asta nu are difuzor, si nici nu am gasit pe undeva sa cumpar. Intrebarea mea e urmatoarea: merita sa-l cumpar fara difuzor, in perspectiva ca o sa cumpar si difuzor (15'', 8 ohmi) imediat ce gasesc? Ampul este ca acesta: fender. Lampile pe el sunt noi, arata doar un pic mai prost din cauza ca s-a luat culoarea de pe el intr-un colt.
  10. Salut! Nici eu nu am amp si folosesc Amplitube Metal si am exact aceeasi dificultate in a-l folosi. In cazul meu problema este ca programul este hack-uit si are o limita de timp in care functioneaza corect, apoi trebuie repornit. Daca nici al tau nu e original, te sfatuiesc sa treci pe Guitar Rig. Peace! P.S. S-ar putea sa fie si de la placa de sunet, a mea fiind tot onboard si e cam suprasoliciata.
  11. alex060592

    Sa ne stim mai bine

    Salut! Numele meu este Alex, dar prefer nick-ul Jim:D.Tocmai m-am apucat de bass dupa ce am cantat la chitara cam un an.Este un instrument genial pe care sper sa-l stapanesc cat mai curand! Respectele mele...
  12. Multa bafta!!! Abia astept sa vad cu iese!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.