www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

carnigetot

Active Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by carnigetot

  1. Ofer lecții de chitară acustică sau electrică începând de la nivelul de începător până la nivel mediu și avansat. Genurile abordate pot fi variate, începând de la Folk la Rock, Pop și chiar Metal. Orele vor avea loc la domiciliul clientului iar tariful este de 30 lei pe sedintă. Pentru detalii mă puteti contacta la numărul de telefon: 0746089743 - Alex
  2. Dap, chitarist la baza . Merci mult!
  3. Suna foarte tare. Imi place structura si energia ultimei tale piese .
  4. Asta-s eu pe soundcloud... o combinatie intre muzica electronica si chitara electrica... Orice impresii si critici constructive sunt binevenite. https://soundcloud.com/drguhl
  5. Cu tot respectul dar dacă sunteţi o organizatoare de festival şi scrieţi cuvântul drăguţe, aşa cum l-aţi scris dumneavoastră, nu ştiu cine vă va lua în serios.
  6. eu as veni dar locatia nu-mi permite... . Cred ca daca nimeresti studenti la muzica ar fi cel mai tare, spor la cautat...
  7. tare ideea! dar ar fi fain sa specifici macar orasul unde ai vrea sa se intample
  8. Update: Pret : 270 Euro si expediez in tara, cheltuielile de transport fiind suportate de cumparator.
  9. daca te referi la mana dreapta e extrem de simpla... deget mare apoi aratator,mijloc,mic deodata . Cu degetul mare tot timpul pe 1 si 3, cu restul degetelor pe contratimp + pleznesti corzile pe timpul 2 .
  10. eu vand unul aici: http://forums.rgc.ro/topic/86703-vox-tonelab-se/
  11. eu vand unul aici: http://forums.rgc.ro/topic/86703-vox-tonelab-se/
  12. eu vand un Tonelab SE aici: http://forums.rgc.ro/topic/86703-vox-tonelab-se/
  13. Vand Vox Tonelab SE in stare foarte buna in Timisoara. Nu expediez in tara. Pentru mai multe detalii ma puteti gasi la adresa de mail mentionata mai sus sau aici pe forum prin private message. Poze:
  14. Denota personalitate... asa simte ea muzica...
  15. Bun.. m-ai prins... eu n-am ascultat originalul. Respectele mele si spor maxim in continuare!
  16. Imi place cum suna.. dar doar o chestiune... eu unu nu-mi dau seama care-i chitara ta si care-i chitara din piesa... ceea ce-i bine... inseamna ca faci coverul oarte bine , ce vreau sa zic e ca poti sa-ti dai chitara ta mai tare putin pe viitor daca vrei . Tine-o tot asa, si cu tot mai mult feeling , esti pe drumul bun!
  17. Ataaaaatt! cum am zis, mega spor la treaba si la studiu in continuare. Orice ar fi nu te da batut ca ai un viitor bun in fata, daca canti doar de doi ani si faci chestiunile astea .
  18. Ma.... is dragute ideile.. imi place cum suna arpegiile astea... Singurele lucruri care le-as schimba ar fi legate de chitara. Mi-ar fi placur sa fie mai ingropata in mix si sa fie cu cateva idei mai putina, ce vreau sa zic e ca aglomereaza foarte mult piesa. In rest, imi place mult cum suna . Good Job, si tine-te de treaba ai mult potential!
  19. Imi place tonu ii chiar tare, si determinarea cu care canti , dar incearca sa exersezi cu metronom mai mult, o sa te ajute enorm! Si cand inveti o chestie ia-o extrem de incet pana iti iese perfect asa si apoi mareste viteza. In rest, good job si keep it up!.
  20. TIpu e roman, dar are sediu in S.U.A http://www.gabtone.com/
  21. Vandut! Moderatorul poate sterge topicul, multumesc.
  22. Imi plac ideile, dar tobele zici ca is complet din alt film... , sa mai lucri la ritm, si la tobe.. daca tu le faci in rest au potential zic eu
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.