www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MHY

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    MONARCHY for a while

Recent Profile Visitors

4557 profile views

MHY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputation

  1. Revin cu un update la post: as prefera totusi ca difuzoarele sa fie achizitionate toate 4 nu pe buc. Pret nou: 1200 lei (4buc.) Multumesc!
  2. Drive cu "mid scoop" ideal pentru boost. Nefolosit Pret: 150RON Transportul va fi suportat de catre cumparator.
  3. 2 perechi Mesa Boogie 6L6 STR440. Lampile sunt imperecheate de catre producator 2 cate 2. Grad amplificare: GREY Lampile au fost folosit aprox. 10 ore la volum 3.5/10, gain 3 crunch. Pe amp nu au fost folosite booster-e. Montarea si demontarea de pe amp a fost facuta cu f mare grija, fara grasime pe maini etc. Ciclu viata lampi Mesa: https://mesaboogie.zendesk.com/hc/en-us/articles/217178237-How-long-will-tubes-last- Pret: 350 RON /2 perechi (pret Thomann: 71 EUR/buc noi. Transportul va fi suportat de catre cumparator.
  4. 4 bucati Celestion V30 Black Back, 60W/ 8 Ohm. Pret: 350 RON buc sau 1300 RON pe pachetul de 4 buc. Difuzoarele sunt folosite foarte putin la volum scazut. Cabinetul in care au fost montate nu a parasit niciodata sala de repetitii. Livrare suportata de catre cumparator.
  5. Celestion Truvox 1225e: 12", 300W, 8 Ohm. Difuzorul a fost montat pe cabinet, dar nu a fost folosit.
  6. Pret: 800 Localitate: Bucuresti Contact: iulian@monarchyband.ro Link producator: http://www.voxamps.com/pedals/tonelable/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Procesorul functioneaza perfect. Are cateva mici zgarieturi cauzate de cabluri, mufe si ce am mai pus peste el cand il transportam pe ici pe colo. Vine cu alimentatorul original si cu manual. Tonuri de modulatie foarte naturale , lampa 12AX7 pe care o are pe preamplif se simte foarte tare in ton si distorsiune in momentul cand se seteaza VR gain-ul de pe canalele de drive si distorsion. Il am de aprox 1 an juma'.
  7. Daca tot se discuta despre intretinere, polish si alte chestii... stie cineva cu se poate curata grasimea de pe o chitara vopsita mat. Pana acum am gasit produse numai pentru intretinerea si polisharea chitarilor vopsite normal, lucios. Am incercat cateva produse de la Dunlop dar in afara de faptul ca lasa cateva dungi nu se intampla nimic. Vopseaua mata (negru mat in cazul meu) din cate am observat este mult mai pretentioasa decat cea normala. In special in zona dintre doze in partea de jos, mana atinge lemnul in timpul "zdranganelii" si dupa cateva "cantari" pur si simplu prinde luciu stricandu-i fata. Am mai primit niste sfaturi care se refereau la uzul unor detergenti sau produpe petroliere, sa fiu sincer mi-e cam frica sa fac chestia asta. Deci, s-a lovit cineva de problema asta? Cum poate fi rezolvata? Thx!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.