www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tocken

Active Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tocken

  1. Salutare, caut profesor de chitara pentru zona titan lectii la domiciliu pentru mai multe detalii astept pm. Multumesc !
  2. Pret: 650 Localitate: Bucuresti Contact: 0726053592 Link producator: https://www.zoom.co.jp/products/guitar/g5-guitar-effects-amp-simulator-pedal Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Zoom G5 , mi-a fost tovaras bun si inca imi este pana il vand, vreu sa imi iau altu, divortez pentru una cu fundu mai mare. L-am cumparat de pe thomann in urma cu aprox 1.5 ani 2 l-am primit cu un defect (unul dintre ecrane nu functioneaza corect nu imi afiseaza toata imaginea) am fost cu el la mecanic si mi-o zis ca ma costa 50 euro sa il faca dar am zis ca ma descurc si fara ... si m-am descurcat 2 ani . La boost are un beculetz care de impresia de lampa si se mai stinge din cand in cand dar efectul merge in permanenta. Pe ecran , inca are folia, acu am vazut .... L-am cumparat cu 1200 ron la vremea respectiva .Acum am vazut ca se gaseste nou la 1000 si o bere. Poate fi folosit ca interfata de sunet si sa inregistrezi in daw direct din el, imi ruleaza sunet de pe youtube aaa si pot sa imi fac tonurile de pe laptop, mi sa parut geniala faza asta (la cere pot inregistra cateva chestii prin el sa vedeti cum suna). Accept retur in cazul in care sunte-ti nemultumiti de el in primele 3 zile (ca dupa o sa vreau sa cheltui banii) )) Multumesc ! Si acu, sedinta foto !
  3. Au trecut 2 luni, bat si mai bine acum ! Oferta limitata, comanda acum si odata cu cajonistul primesti cadou si o ruleta !
  4. Pret: 300 Ron Localitate: Bucuresti Contact: 0726053592 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara a fost cumparata cu bani in urma cu 3 ani. Am cantat cu ea live 2 ani si suna minunat atat in aer liber cat si in spatii inchise dar si sub apa iar implus ii place si lui bunica. Anul acesta domnul EugenRO2001 in schimbul unei sume modeste de bani mi-a facut chitara sa sune mai bine decat atunci cand am cumparat-o . Tastele au fost schimbate si reglajele au fost facute tare fain . Chitara are eq si tuner si grif. Functioneaza cu baterii de 9V sau puteri paranormale. Semne de uzura sunt .... da.... e mai smecher asa, zice lumea ca canti mult... e mai vintage. ... moare gagicile. Motivul vanzarii mi-am luat una mai bengoasa si cu asta agatz mai usor. Asta a inceput sa aive depresii ca cica acord mai multa antentie la cealalta si a zis ca vrea sa divortam.... . Asa ca na .... . Accept probe si retur in termen de 3 zile (numa sa nu ii dati foc si sa o aduci in borcan plus ma enervez sa stau atata timp cu bani in buzunar) VoiCu Dorin 0726053592 Musumesc ! Asa caaaaaaa pentru toti barosaniii niste poze cu lemnu
  5. Pret: 150 Ron Localitate: Bucuresti Contact: 0726053592 Link producator: http://www.cortguitars.com/en/product/x-2 Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara este functionala dar trebe schimbate cateva elemente electronicele (potentiometru pickup-switch) si cateva accesorii, 2 arcuri pe spate (momentan bridge-ul este suspentat intr-un element plastic de inalta rezistenta "dop Dorna necarbogazoasa") capacul negru de pe spate . Din graba dorintei de a ma vedea cu chitara in mana am apucat chitara in brate fara sa ma asigur ca, cureaua nu era fixata pe unul din capetele chitarii ... a scapat pe jos si a crapat o mica portiune a lemnului. Nefericitul eveniment a avut loc in urma cu 2 ani deci rezista (mi-a mai scapat de cateva ori de atunci .... beton lemnu) Poate fi lipita cu adeziv de lemn, poxioil sau dupa preferinte super glue sau scuipat. Chitara o recomand calduros pentru studiu incepatori dar si avansatii mai lenesi, are distanta dintre corzi si taste foarte mica si este foarte comoda la cantat distanta dintre corzi este suficient de mare pentru degetele oricarui lopatar delicat iar de dezacordat a stat 3 luni in husa si imi acordez actuala chitara dupa ea. Daca se investeste si se munceste la ea poate fi folosita fara griji si in concerte (si nu glumesc) nu se dezacordeaza iar dozele suna super bine. Voicu Dorin 0726053592 Multumesc ! BONUS: Daca comandati acum ... da chiar acum acum !!! Acum ! Primiti o husa ultra, mega dar nu si in ultimul rand extra... gratuita . Si pentru ca stim ca nu va place sa va tociti dejtele delicate si frumoase pe corzi va facem cadou si pene jmenoase ! una gen ... Sedinta foto... nud:
  6. Salutare, ma numesc Laur. M-am apucat de cajon din decembrie anul trecut si am tot studiat instrumentul in cursul anului dar m-am saturat de cantat in casa, lafel si mama. Caut orice fel de proiect in care sa ma implic pentru a castiga experienta. Detin cajon, microfon, stativ, cablu si motivatie. Contact: https://www.facebook.com/voicu.laurentiu.7?fref=ts 0734499251 Va multumesc !
  7. Lectii de chitara Bucuresti pentru Incepatori si Avansati Durata unei sedinte este de aproximativ o ora. Sedintele se pot face la domiciliu in orice zona apropiata de metrou sau de sectorul 3. Pret sedinta 50 Ron. Pentru orice fel de detalii/intrebari Contact: 0726053592 cvoicu@rocketmail.com Voicu Cristian Dorin Cateva prezentari cu mine. https://www.facebook.com/15s2cover https://www.youtube.com/watch?v=oEBuSyw6i6I&feature=youtu.be
  8. Se cauta clapar disponibil pentru eveniment pe data de 16 . Mai multe detalii Dorin Voicu 0726053592
  9. Pret: 170 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0726053592 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi L-am cumparat in urma cu un an de curiozitate . M-am distrat cu el pana m-am plictisit si dupa l-am asezat linistit in cutiutza. Accept proba. Accept retur in primele 3 zile de la userii cu cel putin 7 calificative pozitive. Voicu Cristian 0726053592 cvoicu@rocketmail.com Multumesc !
  10. Nu conteaza lemnul pentru inceput, conteaza distanta dintre corzi si taste sa fie cat mai mica si sa nu bazaie corzile. Ca sa poti canta usor pentru ca nu vei avea mare forta in degete la inceput. Iti recomand urmatoare chitara , am pus personal mana pe ea si am fost foarte multimit. http://magazinulrapsodia.ro/chitare/clasice/chitara-clasica-eco-gold-cires-4-4-hora-reghin
  11. Pentru cei care doresc sa isi surprinda persoana iubita intr-un mod placut sau au gresit la un moment dat mai pe romaneste au bulit-o ). Ofer acest serviciu. Cantecele romanesti sau straine pe sub balcon sau la usa iar in unele situatii chiar si pe strada dar sunt deschis si la multe alte idei . Am scris "Trupa" ca cuvant cheie. Este vorba de o singura persoana care tine tamburina, chitara si voce simultan la cerere pot chema mai multi instrumentisti desigur si pretul va fi mult mai diferit. Pentru cei curiosi cum suna sunt invitati sa ma asculte oricand. Tariful: Difera in functie de locatie si numarul de piese, undeva intre 100 - 200 Ron Contact: E-mail: cvoicu@rocketmail.com Telefon: 0726053592 P.S. Va rog mult nu postati pe aceasta pagina, daca aveti intrebati sau sugesti imi puteti trimite PM (Private Message) Cu stima ! Cristian
  12. Am ajuns si eu in posesia unei curele. Sunt extrem de multumit de calitatea produsului , pret si in egala masura de vanzator ! Recomand !
  13. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0726053592 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar footswitch Vox vfs5. Astept oferte. Multumesc !
  14. La 500 de lei mai bine cauti una second hand iar calitatea va fi 100% mai buna. Cauta pe forum. Eu spre exemplu cand m-am apucat mi-am luat cu Cort x-2 cu 400 de lei pretul de magazin era 1100. Iar calitatea ireprosabila. Nu te lasa prostit de chestilile noi ca o sa fi dezamagit.
  15. Vezi ca`s unii holograf. Casa de piatra !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.