www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlãduþ Dezgropatul

Active Members
  • Posts

    221
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vlãduþ Dezgropatul

  1. Posta Romana m-a surprins placut in ultima vreme. Am avut de trimis vreo 10 colete in tara si unul in strainatate. Toate, inclusiv cel trimis in Austria, au ajuns in 3-4 zile la destinatie. Ce nu-mi convine este ca au crescut exagerat de mult preturile. 10 lei pentru un colet mic trimis in tara prin Posta Romana mi se pare foarte scump.

  2.  

    Wow, arata foarte interesant. Parca m-ar tenta sa-mi vand actuala Aria AW-20 doar ca s-o inlocuiesc cu chitara de mai sus, care pare foarte sexy. Stie cineva mai multe despre modelul de mai sus? Ar merita achizitia? Are actiunea un pic cam mare (poza a sasea) sau mi se pare mie?

     

    Also, tocmai are vreun sistem de calificative sau altceva dupa care sa-ti dai seama cat de serios este vanzatorul?

  3. Ma bag si eu in seama. Vreau sa-ti sugerez o solutie alternativa in eventualitatea in care iti dai seama ca invatatul piesei merge mai lent decat sperai.

     

    Daca ai 14 ani si 6 luni de cantat la chitara, sunt sanse foarte mari sa mai dureze MULT pana vei reusi sa stapanesti bucata aia. Eu apreciez chiar cativa ani. De fapt, la stadiul asta, nu garanteaza nimeni ca o vei putea canta vreodata la viteza si acuratetea aia (valabil pt orice om care s-a apucat de putina vreme de chitara). In timpul asta poti sa strangi o suma de bani lunar (alocatie, alti bani de la ai tai) si sa-ti iei singur chitara intr-un interval mai scurt. Vezi si tu cat de repede progresezi, in maxim o luna ar trebui sa-ti cam dai seama cat iti va lua.

     

    Succes!

     

    Dupã ce faci asta, te duci la tatãl tãu, îi prezinți piesa aºa cum ți-a ieºit ție pânã la momentul respectiv, iar când tatãl tãu va spune "Îmi pare rãu, fiule, nu-ți cumpãr chitara, mai ai mult de exersat!", îți poți scoate triumfãtor noua chitarã Ibanez de sub pat ºi sã i-o fluturi în fața ochilor, dupã care sã bagi un solo nervos de Slash ºi sã pleci din camerã.

  4. PRS, Peavey, Epiphone, Takamine, Vox, Zoom, Marshall, Korg, Casio, Kurzweil, Hartke, Seymour Duncan, GHS, Elixir, Rotosound, Dunlop, Tama, LP, Sabian, Body Glove, Ultimate, Thomastik, MXR, Celestion, Pro-Mark... n-au?... sau avem ochelari de cal ?...

     

    Eºti tare rãu, motane. Când o sã calci într-adevãr prin magazinul din Constanța, sã mai postezi o datã aici ca sã-mi spui c-am avut dreptate. Pânã atunci, fã pe ºmecherul în altã parte.

  5. Hei, stiti ce altceva mai contribuie la uciderea motociclistilor? Faptul ca unii din ei sunt niste idioti sinistri si gonesc cu peste 100 la ora prin oras! LOL!

  6. va rog inchideti topicul asta... nu mai discutati "discutii" despre nimicuri.... Nu uitati proverbele niciodata : "Un prost arunca piatra in apa si 10 intelepti se chinuie s-o scoata" !

     

    Nicicand n-a zis cineva un adevar mai mare. 

  7. Intrebarea e putin nonsensica. Atata timp cat faci muzica BUNA, se vor gasi oameni care sa asculte. Nu conteaza daca canti glam rock, eurodance, darkwave, roc satanic sau orice altceva.

  8. Wolverine, de unde stii tu ce vor si ce nu vor "masele"? Ai facut tu sondaj in toata tara si ti-au zis 51% dintre romani ca nu vor sa asculte Holograf de revelion? De unde scoti afirmatiile astea?

  9. Lasa-ma cu nivelul de cultura si de-astea. Tu la paranghelie asculti Beethoven? Bagi un vals si o sonata, sa demonstrezi tuturor cat esti de cult?

     

    Ti-am zis deja ca manelistii apar doar la televizor sau petreceri private, deci nu mai e nevoie sa cauti nimic.

     

    Cat despre ultima parte a postului tau, nu inteleg ce vrei sa spui. Imi imaginez ca sugerezi ca azi tinerii asculta manele si house, genuri muzicale pe care nu le agreezi, pe cand acum 10 ani se asculta muzica care-ti place tie. Asa, si? Astazi ei asculta ce le place lor. Sunt sigur ca si ai batrani de acum 10 ani aceleasi lucruri spuneau despre tinerii de atunci: "Dracu sa-i ia de tineri, uite-i cum asculta pe satanistii aia de Metallica, in loc sa bage o ABBA de la mama ei!".

     

    Pe scurt, nu inteleg unde bati.

  10. Nu, la televizour/radioul meu nu se dau numai manele, dar din pacate asta este genul de muzica care mai poate porni o isterie (cel putin la noi in tara, in cadrul cantaretilor/muzicienilor autohtoni), care este in context cu ceea ce se intampla in tara noastra, ca despre asta era vorba. Arata-mi tu cand o sa reuseasca Taxi, singuri, sa-ti umple vreuna din pietele mari ale oraselor romanesti, si in acelasi timp pune sa faca acelasi lucru si AdiMinune sau nea Salamu...hai sa vedem care strange mai multa lume. Eu cand am zis de manele, m-am referit strict la o chestie contextuala, nu la ce se aude la radio. Nici in anii 80 la radio nu se auzea doar rock, dar el pornea isteria maselor.

     

    Gandeste-te la toate revelioanele si serbarile campenesti din Romania. Am impresia ca primariile ii aduc pe alde Taxi, Holograf si Directia 5 sa cante-n piata mare, nu pe Salam. Salam canta numai la nunta vreunui tigan care-l plateste cu 50.000 de euro pentru prestatia lui sau la OTV cand vrea Diaconescu sa puna muzica-n direct. Tu pe ce lume traiesti?

  11. Fir-ati ai naibii de poseri, o ardeti toata ziua la darts in epoca sau la masa-n phoenix sau langa masa-n doors, dar cand e vorba de supporting trv fucking extreme metal, va ascundeti ca melcii sub pietre. :)

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.