www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

acidburnwolf

Active Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by acidburnwolf

  1. Salut! 

     

    Caut oameni cu care sa pornesc un proiect pentru care lucrez de mult la demouri si piese (soundcloud-ul de mai jos) Stilurile sunt variate, rock, blues, pop, ceva rifuri de metale, e muzica buna, da-i o ureche pe mai multe dintre trackuri. Preferatele mele sunt cele cu Catalina la voce, eu nu vociferam asa bine cand am inregistrat.

    Proiectul inca nu are nume si inca nu am compus tot ce putem compune pentru ca ar fi misto in gasca mai mare. 

    Daca sunt oameni care canta la chitara bas, electrica, tobe si ar fi interesati, dati-mi un semn.

    Ne putem vedea la inceput la o sala dintre cele de la Arenele Romane.

     

    Toate cele bune! **** PSD!  Silviu. 

     

     

     

     

     

     

     

     

    • Like 2
  2. Salutari!

     

    Suntem un chitarist (silviu, voce male), o voce feminina (catalina) si un tobosar (gabi), cautam un bas care sa te faca sa dai din picior si un clapar inventiv.  Trupa inca nu are un nume, vom decide lucruri de genul cand ne vom strange cu totii.

    Atasez cateva piese si un link catre bandcamp ca sa-ti poti face o idee despre stilul abordat pana acum si de sound. Tobele au fost batute de chitarist (recte eu) si nu reprezinta deloc ce face domnul gabi la tobe live sau in studio >:). 

    Scopul ar fi sa ambalam, cantam live si sa inregistram primul nostru album folosind idei de la toata lumea, piese din cele vechi daca ne hotaram ca ne plac si sa ne distram in cel mai serios mod cu putinta. Ha! :) 

    Asteptam sa ne gasim cu totii si sa facem muzica noua, mai buna decat demo-urile astea, cu siguranta. Avem o sala unde putem activa. 

    lupu.bandcamp.com (sunt demo-uri mai vechi decat cele atasate)

    Asteptam mesaje! Hai sa ne vedem!!

     

    Respect! 

    Don't.wma

    Hands Tied.wma

    Many.wma

    Nimeni pe rand.mp3

  3. Salut oameni. silviu sunt... fericitul castigator al concursului... :| Inca nu prea-mi vine sa cred:-?. Au fost 2 zile de vis... Toti concurentii de treaba, atmosfera relaxata... ce mai... concursul perfect. Va Multumesc pentru tot, atat eu cat si ceilalti concurenti. Ne mai vedem prin Abyss!

  4. M-am inscris si eu... cant de vreo 2 ani si juma... fara lectii ... sper sa ma primiti:)) intrebare... am un Digitech, Rp250, am efectele pe el... incape intr-un ghiozdan mic... credeti ca ar fi ok sa intru cu el in mixer?:-s adica.. am citit ca nu aveti wah... si eu folosesc... alot.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.