www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SpooK

Active Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

6407 profile views

SpooK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputation

  1. Salut, Am de vanzare urmatoarele: Contact prin P.M. (aici sau FB)
  2. S-a dat, se poate inchide. thanks
  3. Accept schimburi si cu chitari gen Squier (fara bulletz si affinity totusi...), Vintage sau ceva in zona aia... dispus sa ofer si oarece diferenta de cash... in functie de oferte.
  4. Pret: 700 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0737036133 Link producator: http://warwickbass.com/en/Warwick---Basses-Made-in-Germany--Streamer--Streamer-Std.-1PU-Germany--4---5-string--Manuel.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand un bass Warwick Rockbass Streamer STD-5, 1 doza MEC pasiva (splitabila), 5 corzi, negru + amp Aria AB-30 pt studiu la 900 ron (pachet) sau doar 700 ron basul. Preturi usor negociabile. Pt. detalii si lamuriri p.m. sau telefonul de mai sus. up. negotz.
  5. http://forums.rgc.ro/topic/101991-aria-ab-30-bass-amp/
  6. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0737036133 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut, Vand un amp Aria AB-30 de bass. 30W, isi face treaba foarte bine si pt bass dar si pt chitara, eu folosindu-l ca practice amp pt chitara acasa. Se poate folosi la cantari in spatii mici (gen cafenele), chestie pe care n-am testat-o personal, dar la cat se aude de tare cred ca face fata. L-am testat odata si cu un contrabass amplificat si suna foarte bine. I-am schimbat toate potentiometrele de curand (sub 1 an) pentru ca erau praf. Pret: 300 RON NEGOCIABIL. Ma intereseaza cash in principiu dar sunt deschis si la alte oferte de schimb (amp-uri de chitara mai mari pt live cu diferenta din partea mea de cash). Contact: 0737036133 Cristi. Cel mai bine sunati-ma pt ca nu verific forumul/mail-ul frecvent.
  7. Sus cu jucaria !!! In jurul pretului asta nu gasiti decat amp-uri de 10-15-20W de noi... eu cant pe el si metale si alte chestii, am incercat un boss ds-1, rocktron zombie, delay digitech, digitech ex-7, MXR M108 10 Band EQ (cu care poti sa il manevrezi sa sune cum vrei) si toate suna exceptional iar feed-back nu are decat daca dai cu distorsu' in el ca nesimtitu' (am incercat sa vad care e breaking-pointu' si cu ds-1 nu mi-a iesit, doar rocktronu' a facut feedback doar cand i-am dat nivelu de distors foarte aproape de maxim).
  8. Pret: 1100 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0737036133 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand o chitara Peavey Rotor EXP cu floyd rose. Nu s-a cantat foarte mult la ea dar are niste urme de zgarieturi si lovituri (se vad in poze), in rest nu s-a umblat in ea, totul e original. Are setup foarte jos (pt metale) dar ar merita refacut setup-ul pt ca are un foarte mic fret-buzz... Vine cu o husa din material textil Stagg si un strap Ibanez. Pret: 1100 RON negociabil contact: p.m. sau nr de telefon^ As prefera sa o dau in bucuresti pentru a se si testa inainte de cumparare + ca nu am timp sa o pun la curieri...
  9. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0737036133 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand un amp de bass Aria AB-30, 30 W, foarte bun pentru studiu sau pentru cantari mici. Nu are defecte (doar cele vizuale) dar i-am schimbat pot-urile pentru ca erau prajite. Eu am cantat DOAR cu chitara electrica pe el dar am incercat si un bass si suna foarte bine pentru cat e de mic. Are 2 input-uri si iesire de line-out si headphones. Il vand pentru ca sta cam degeaba. Pret 300 RON negociabil, fara schimburi. Contact: nr. de telefon sau P.M. Update pret: 250 RON Update pret: 250 RON. Update pret: 250 RON.
  10. Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0737036133 Link producator: http://guitarshop.ro/efect-chitara-boss-ds-1-distortion_p412.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand o pedala BOSS DS-1. Nu cred ca are nevoie de mare prezentare, gasiti mai multe detalii in link-ul de mai sus... este ingrijita dar are mici urme de uzura (mici zgarieturi pe carcasa) si are lipita pe ea velcro pentru pedalboard. Contact: nr de telefon sau P.M. Pret: 150 RON
  11. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0737036133 Link producator: http://www.rocktron.com/zombie-rectified-distortion.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand o pedala de distors Rocktron Zombie. Aveti link-ul oficial mai sus pentru detalii. Pedala suna foarte bine si este ingriijta. Pret: 250 RON Negociabil. Contact: nr. de telefon sau P.M.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.