www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Demos

Veteran
  • Posts

    594
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Demos

  1. Daca vrei sa te joci decent ce a aparut nou , nu sugerez placa pe 64 biti . Zilele astea m-am jucat cu ceva laptopuri si se vedea diferenta .

    In plus 520M este o placa mai veche de clasa a3-a . As opta pentru 525m sau chiar 540m , cum si intentiontez .

    Am gasit un Asus cu i5 si 540 m , la 2700 lei si un Acer cu acelasi procesor si aceeasi placa video la 2500 de lei . Am ramas surprins cand am vazut ca Acer-ul are mai multe lucruri in plus decat Asus-ul .

    Acum am auzit pareri si pareri... cei mai multi blameaza acer-ul pentru durata de viata scurta ( dar nimeni nu mi-a demonstrat , doar ce au auzit ei, au vazut etc ).

    Ma mai gandesc...daca se merita sa platesc 200 lei in plus pentru brand , si alte lucruri...Oricum, asus-ul sare cu mult bugetul , dar totusi iau in considerare .

    Astept pareri constructive .

  2. Buna ziua dragi RGC-isti ! Vreau sa imi achizitionez un laptop nou , bugetul ar fi de maxim 25 de mlioane ( lei vechi ) . Nu vreau sa-l folosesc exclusiv pentru jocuri , dar as vrea sa se descurce decent la unele jocuri noi aparute . Acum vine marea dilema...am vazut un ACER Aspire 5750G , si multi blameaza brandul Acer . Am inteles ca se incalzeste destul de repede la jocuri , si materialul folosit este cam de proasta calitate , si de aici si durata de viata mica .

    Al doilea laptop care mi-a starnit interesul este HP Probook 4530s . Este un brand de renume si serios . Am vazut multe review-uri pe internet despre ambele modele si sunt destul de indecis.

    Asa ca cer si opinia voastra , despre aceste doua modele , si sa-mi spuneti cam ce alte optiuni as mai avea in categoria asta de pret .

    As vrea sa optez pentru un Intel core i5 , si o placa video destul de decenta . ( stiu ca am aspiratii mari dar bugetul este redus ) .

     

     

    Va multumesc si va doresc o zi buna !

  3. DEX;

    PROMOVABILITÁTE s. f. însușirea de a fi promovabil. (< promovabil + -itate)

    Sursa: MDN

     

    Idea cu spaycam a fost buna .

     

    Nu inteleg de ce nu se filmeaza si examenul auto ?

     

    Mai nou acolo este martor . Care sta de obicei pe bancheta din spate .

  4. Imi puteti recomanda niste jocuri de tip fps, rpg sau rts, chiar si racing ceva, care sa nu ceara pixel shader 3.0? Si sa mearga pe un jaf de radeon 9550 si 1.5 gb rami. Eu le-am cam jucat pe majoritea pana acum si nu mai am idei.

    Hmm...imi trebuie comp nou.

     

    CS:S ? daca te pasioneaza jucatul in retea .

  5. FPS in general , CS:S , old CS 1.6 cateodata doar de fun pentru vremurile trecute . mai nou Black Ops , am incercat si Dead Space 2 , comp sa avem...ca jocuri sunt :)

    Imi amintesc cand jucam cu lord vektor cs:s , vorbeam cu gtalk si uitam sa mai iesim din joc...normal ca eram cei mai bun :))

  6. EJ 200 ar fi cea mai buna alegere , eu unul m-am indragostit de chitara asta acum vreun an... si mi-am zis ca daca ar fi sa imi cumpar o e-a ar fi EJ 200 .

    Marcel ( link ) are un EJ 200 si de fiecare data nu pierde ocazia sa o laude :) vorbeste cu el cel mai bine .

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.