arosulescu

V.I.P.
 • Content count

  1,351
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  0%

arosulescu last won the day on July 13 2012

arosulescu had the most liked content!

Community Reputation

122 Excellent

About arosulescu

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  palilula
 • Interests
  cum sa imi sterg acest cont?
 1. de ce nu se pot sterge aceste conturi?

 2. Frumuseţea aceea nenumităCerurile închise în ele au înălţimea supremă;Altundeva decât în pământul acesta se află un vas în care creşte rădăcina sufletului,Astfel corpurile noastre se-nalţă în sus şi-n jos,în ele şi-n neant deopotrivă. *Inima mea e un adăpost pentru animale sălbatice,Oasele tale sunt ferigi luminoase;De-a...

 3. ba da...am sa tai ...sigur... chiar ma bucur ca putem vorbi despre asta. Nu mi-am dat seama ca e asa tare...multam de sfat. piesa e facuta mai de mult si nu stiu daca mai am proiectul ... dar cu prima ocazie cand dau de el trag rasu ala mai jos...nu e bai.
 4. ei...multumesc pentru ca ma apreciezi macar la chitara. Despre ras... nu cred ca trebuie sa aduc justificari... cant sau compun exact asa cum imi place mie...ar fi culmea sa cant cum iti place tie... cred ca iti dai seama ca ar fi destul de greu. Atunci cand tu (sau altcineva) te vei deschide intr-atat incat sa faci publice unele creatii ale tale vei vedea ca la o asemenea abordare de genu "asta nu e reprezentativ" sau "asta e arta?" iata ce intrebare dificila mi s-a adresat ca si cum respectivul este depozitarul artei absolute sau ... "e jale mare" nu poti decat sa ramai oarecum indiferent. Nici nu cred ca as avea curajul sa ii transmit unui om, care produce ceva muzical, un mesaj in asemenea termeni... Eventual as spune "poate ar fi bine sa" sau "nu incerci si varianta fara chestia asta?"... Cred ca felu asta de a vorbi (de "Gica duru") nu ne aduce nimic bun. Dar , desigur, te mai enervezi ...iti mai scapa un alta ... mi s-a mai intamplat si mie recunosc. As vrea totusi sa fim prieteni pe acest forum si sa ne vorbim unii altora in termeni mai cordiali ... zic si io... Ce ar fi acum sa iti raspun si eu " ce tot vorbesti ma acolo? vai de capu tau...habar n-ai ...mai asculta muzica...Pune aici un album compus si cantat cap coada de tine sa vedem ce stii ". Cred ca ar fi destul de stupid din partea mea...
 5. imi pare rau... cantam si noi cum ne place..pe unii enerveaza pe altii bucura...asta stau lucrurile de cand e lumea...nu e nicio problema.
 6. https://soundcloud.c...rtitura-de-hazz asta nu o sa fie in carte, dar ... armonia ii apartine lui Emily Remler
 7. saptamana asta am primit isbn ul , codul de bare de la Editura Muzicala si CIP ul de la Bilblioteca Nationala. Asadar anul de aparitie poate fi considerat 2012. Tiparul va fi realizat la inceputul lui 2013.
 8. inca una care va aparea pe CD -ul cartii
 9. cam asa a sunat in mare... http://www.youtube.com/watch?v=qZdeoBHbK-E
 10. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151174016039093&set=a.10151174015889093.464407.788234092&type=1&theater
 11. si noi va multumim tuturor. Speram ca macar o mica parte din carte sa fie pe gustul vostru, pe potriva voastra a celor incepatori (pentru ca este foarte important sa gasesti o carte care sa fie explicata in termenii pe care sa ii intelegi. Altfel, poate fi scrisa de adevarate somitati in domeniul respectiv dar sa fie peste nivelul intelegerii tale si sa nu iti foloseasca la nimic).
 12. http://www.iconcert.ro/mike-stern-trilok-gurtu-opera-romana-cluj-napoca.html?comments=true