Seraph

Veteran
 • Content count

  274
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About Seraph

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti/Ploiesti

Other Information

 • Nume
  Mircea

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Peavey Rage 258

  rage 158 e mai mult decat destul pt apartament. sunetul e bun (desi pe clean MIE imi place sa il mai lucrez putin prin proc; e doar chestie de gust). presupun ca 258 e la fel, doar putere mai mare.. concluzia: sunetul e chiar ok. 25W e cam mult pt apt.
 2. Unfretted / Fretless Guitar

  mie, da.
 3. Ce Procesor Imi Recomandati?

  ia in considerare si seria G de la Zoom. chiar merita.
 4. Unfretted / Fretless Guitar

  eu sunt f interesat de o asemenea chitara.. am si pus un topic acum o vreme in care ma interesam de o asemenea chitara, dar din lipsa de timp, am renuntat sa mai caut. sunt totusi dornic sa imi procur asa ceva, macar pentru micile experimente muzicale de acasa; apropierea de vioara si posibilitatile mult mai largi de abordare ma fac sa sper ca instrumentul va fi indragit de cat mai multa lume. sunt curios sa aflu cat mai multe despre subiectul fretless.. daca mai stie cineva cate ceva, daca detine o asemenea chitara, sa impartaseasca si cu noi.
 5. R.i.p. Gil

  un om deosebit. sa fie iertat si Dumnezeu sa il odihneasca!
 6. E mai greu sa fi vocal cu bass sau vocal chu chitara

  si daca citesti o partitura nu faci cel putin 3 lucruri odata? 1. citire; 2. creier interpreteaza; 3. tzopaire degete mana dreapta; 4. tzopaire degete mana stanga. 3. si 4. independent.. si simultan.
 7. Flamenco Anyone?

  Muky este axat mai mult pe chitara clasica din cate mi'am dat eu seama pana acum.. respect ambele stiluri (atat flamenco cat si clasic). toata treaba e ca nu trebuie sa caut pe cineva.. la cate informatii avem acces acum, nu asta e problema. trebuie vointa si mai ales munca; teste personale, incercari si confirmari individuale. metode sunt destle, teoria e aceeasi. spor tuturor!
 8. Flamenco Anyone?

  am urmarit cu atentie clipurile. nu pot decat sa va spun Sincerele mele Felicitari! asta a fost dovada pt mine k lumea se tine de treaba, ca bunul gust nu a murit asa cum am putea avea impresia uitandu'ne peste tot in jur.. numai RESPECT. inca un imbold sa ma duc "sa tac si sa fac".
 9. powerchord

  cel mai bine e sa incerci de la inceput 1-34. mi se pare cel mai bine (desi multa vreme am folosit si inca folosesc 1-3). daca exixta probleme la inceput cu pozitionarea degetelor 3 si 4, vor disparea in timp. pozitia lor fata de 1 se va stabiliza si se va "rigidiza" ca sa nu scape aiurea. desi initial mi se parea ca 1-3 e mai comod, aceasta pozitie (ca si 1-2 sau 1-4) limiteaza mult rolul mainii stangi la simplul power chord. daca nu trebuie altceva, e ok. daca vrei sa te duci totusi in ceva mai complex dupa aia, CLAR 1-34.
 10. E mai greu sa fi vocal cu bass sau vocal chu chitara

  e doar chestie de obisnuinta si, mai ales, de exercitiu. multe lucruri se pot face cu exercitiu; si ceva mai complex decat niste banale acorduri la chitara poate fi realizat, totul e sa incepi cu ceva cat mai simplu. creierul se obisnuieste treptat si vei putea avansa la lucruri mai complicate. e doar coordonare. la fel cum pt mine e un mister cum un baterist poate sa dea din toate membrele si sa iasa treaba buna.. cam la fel e si aici. exersezi, inovezi pana ajungi la rutina, apoi descoperi iar ceva nou; treci de la batai la fingerpicking; mai strecori din cand in cand ceva de la tine.. numai sa nu incerci vocal cu fluier
 11. [VAND] Zoom 505II

  s'a dat; noul posesor sa il cante sanatos! se poate inchide.
 12. [VAND] Zoom 505II

  procesorul este deocamdata rezervat, urmand a fi trimis prin posta.
 13. [VAND] Zoom 505II

  este in continuare de vanzare.
 14. [VAND] Zoom 505II

  nr de tel: 0726170943 de grabit nu ma grabesc f tare, dar primul care va veni cu banii il va si lua. va reamintesc k nu am adaptor pt el. se poate testa in Regie, dar cu chitara voastra si cablurile voastre k io nu le mai am aici.