www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Matei SM

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj

Other Information

  • Band
    Crimson
  • Gear
    O chiatara Ibanez grg o statie Harley Benton 70w si vreo 6 stompboxuri.

Recent Profile Visitors

1796 profile views

Matei SM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Matei SM

    Ada8200

    Salut, mai e valabil anuntul?
  2. Pret: 550 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: 0757400269 Link producator: Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi -claviatura cu 25 clape semi-grele cu aftertouch -8 encodere rotative -control complet asupra transportului (butoan de play,stop etc) -9 butoane atribuibile 9 fadere de 55mm 8 paduri multi-operationale, iluminate din spate plus sequencer si arpegiator/step integrat -ecran LCD -design robust si masiv -alimentabil de USB intrare pedala de sustain si expresie MIDI in/out include -cablu midi si usb -cutia originala -stare buna Predare personala in cluj napoca sau trimit in tara prin fan curier.
  3. Pedala a fost foarte putin folosita. Nu o mai folosesc pentru ca acum caut un ton mai blues-ish. Se pot scoate o varietate de tonuri cu ea dar o recomand pentru cineva care canta metal.
  4. Pret: 200 RON Localitate: Cluj Napoca Contact: 0757400269 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Boss Ch1 Super Chorus cu urme vizibile de uzura dar in perfecta stare de functionare. Trimit in tara.
  5. Vand Artec SE-GEQ Graphic Equalizer with Tuner 2 mil negociabil. Id Matei_comati locatie :satu mare
  6. si io is mare fan petrucci si mai ales dream theater.chiar ca is ciudate tonurile lui.nush cum sa te ajut ca io cant de pe distorsu de la statzie care nu tare seamana da bun ii.nu cantzi in cv trupa de progresive? cum sa fac si io rost de albumu ala ca le am pe toate de la DT?
  7. io miam luat un marshall cu 100 de euro de pe thomann din germania
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.