www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cezar_dis

Active Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

cezar_dis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Pret: 6000 RON Localitate: craiova Contact: 0762 607 588 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand warwick thumb bolt on 1997 Made in Germany. Ovankgol body, full wenge neck. Doze MEC , circuit activ/pasiv (push/pull pe potentiometrul de volum), balans pe doze si stacked pots pentru bass si inalte. Vine cu case cum se vede in poze si cu straplock-uri dunlop dedicate. Arata 9.8/10, functioneaza 10/10, suna 11/10.
  2. http://forums.rgc.ro/topic/81066-schimb-ibanez-model-rickenbacker-4001-japan-1978-fireglo-neck-thru/
  3. se comporta foarte bine este foarte comod la mana si tine acordajul mult timp. in rest nu stiu ce sa iti mai spun oricum pentru varsta pe care il are este extraordinar.
  4. ce zici de asta? http://forums.rgc.ro/topic/81066-schimb-ibanez-model-rickenbacker-4001-japan-1978-fireglo-neck-thru/
  5. Mai multe mai multe detalii aici http://www.xbass.ro/forum/threads/9134-SCHIMB-Ibanez-model-Rickenbacker4001-neck-thru-fireglo-japan-1978-cu-bas-in-5-sau-6
  6. am un action bass (musima 4 strings precision bass) vechi de prin 70 si ceva daca te intereseaza se prezinta bine si suna bine, vintage, e nemtesc si are si corzi rotosound pe el 300 de lei
  7. exact cum am spus pana prostului am schimbat corzile si suna de s-a terminat pamantu'. multumesc se poate inchide!
  8. nu am fost foarte atent, merci pentru informatie.
  9. asa stiu si eu firmele de top bartolini mec dimarzio etc dar nu stiu la ce sa ma hotarasc. pot lua si de pe thomann nu e o problema nu vreau ceva jazz bass neaparat as merge totusi pe bartolini. vreau ceva in jur de 100 de euro bucata si apropiat ca sunet de fenderul de mai sus de pe youtube.
  10. nu apucai edit-ul imi pare rau dar uite ce spune "No official launch date or pricing available yet." le-ai testat personal sau ai vazut vreun review ceva? sincer nu prea ma incred in ideile astea inovatoare cel putin pana nu vad. as vrea ceva mai lumesc ceva standard care sa aduca la sunet cu ce are ala pe jazz bass.
  11. si in plus daca pun seymour duncan dedicat rick in bridge trebuie sa renunt la partea cormata si la pick-up cover care e toata frumusetea la rick si decat sa ma apuc sa tai doza sau mai stiu eu ce mai bine ii pun un soapbar dar ce? @vektor acolo nu am facut topic am pus decat pozele si am intrebat dar cred ca asta urmeaza daca nu ma lamuresc. merci asta este singurul pe care l-am gasit cu seymour dincan dedicat rick si sincer nu prea ma incanta ceva asa m-ar aranja de minune de unde pot lua asa ceva?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.