www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CobHC

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Gear
    LTD Deluxe MH-1000FR
    Boss ME-25 with EHX Analogizer
    Peavey Bandit 112

Recent Profile Visitors

1606 profile views

CobHC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Vand chitara electronica ESP LTD KH-202. Chitara e folosita, dar in stare excelenta, suna foarte bine, a fost folosita atat in sala de repetitii cat si la 50+ concerte. O vand pentru ca am cumparat una mai buna. Dau langa chitara o husa pentru transport si cureaua din poze. Este perfecta pentru incepatori cat si pentru cei mai avansati. Nu trimit prin curier, doar predare personala in Cluj-Napoca sau Targu-Mures. Ma puteti contacta la numarul de telefon afist sau prin pm.
  2. Salut, Mai este valabil anuntul? As fi interesat.
  3. Salut, Cautam tobosar, clapetist si vocal/vocalista in Cluj pentru un proiect de power/symphonic metal. Momentan suntem 2 chitaristi si un basist, fiecare dintre noi avand experienta de cantat in trupe si pe scena. Stilul mentionat mai sus este mai mult o directie in care vrem sa mergem, putem combina sau prelua alte influente, depinzand de preferintele fiecaruia. Nu dorim sa fim o trupa de coveruri, vrem sa punem accent pe compozitii proprii. Dupa ce vom avea destule piese proprii plus 1-2 coveruri, am avea si oportunitati de cantare atat in Cluj cat si in tara. Cautam oameni seriosi, de preferinta cu ceva experienta in cantatul cu trupe/live. Pentru mai multe detalii, contactati-ma pe privat.
  4. That's a double nope, sir )
  5. Salut, Chitarist, caut trupa in Cluj-Napoca. As dori sa facem mai mult piese proprii, dar in aceeasi timp nu strica nici cateva coveruri. Stilul meu preferat este power metalul (gen Helloween, Avantasia), dar nu sunt excluse nici alte genuri de metal. Experienta am, am cantat in circa 10 trupe, avand in total 50+ concerte. Ma descurc si la voce, fie lead fie backup vocal. Daca stilul de metal abordat are in nume cuvantul "core", let's not waste our time. Astept PM. Zi faina!
  6. Salut, Sunt chitarist si as fi interesat. Am deja experienta in symphonic/power metal, am cantat 3 ani intr-o formatie de genu. Daca mai este valabil anuntul si esti interesat, contacteaza-ma. O seara faina!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.