www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sloby

Active Members
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sloby

  1. Pret: 30 RON


    Localitate: iasi


    Contact: 0747863717


    Stare: Foarte buna/Ca nou

    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Vand 2 slide-uri Dunlop; unul ShySlide celalalt de sticla la 15 lei bucata.

    post-4466-0-29544800-1416655977_thumb.jpg

    post-4466-0-15756800-1416655979_thumb.jpg

  2. Faci cum crezi de cuviință, dar pe mine mă interesează adevărul, nu impresiile. Consideri că a cere dovezi doar pentru a fi întâmpinat mereu de "se știe" denotă probleme cu superioritatea? Încăpățânare stupidă, sigur, și probabil prea mult timp "liber".

    Cât timp vor exista Urmașii lui Lampă, Aldertiști, Slăvitorii lui Abraham Dumble și alți asemenea dreptcredincioși vor exista și discuții meta-relevante care "distrug" thread-uri ce pleacă de la o întrebare aparent simplă. Aparent.

     

    Initial am scris vreo 20 linii, dar am sters cand mi-am dat seama ca n-are rost; am citit si postul lui Lefmir. Dai dovada de aroganta si superioritate, si nu e frumos. Nu e constructiv. Esti skilled, stii treburi, de exemplu asta e in bookmarks bar, dar asta nu iti justifica aroganta. Se poate vorbi si civilizat. Suna bitchy si gutless: "it's not what you say, but the way you say it".

     

    Si pe cine exact intereseaza "imaginea topicului privit din exterior"? Daca vrei sa contribui cu ceva la discutie, n-ai decat sa contribui, daca vrei sa te alaturi celor "90 de comentarii" pe care tu le-ai considerat aiurea, n-ai decat.

    ai uitat de Mahoni. :)

     

    Pe mine sau altu care intra in speranta sa citeasca ceva util postat intr-o maniera civilizata. Citeam aseara un topic despre ton pe forum la Seymour Duncan, iar azi topicul asta. Cata diferenta..

     

    PS: nu fac parte din grupul social care arunca cu ***** in imaginea Romaniei sau a populatiei ei incat sa fac diferenta intre forumul RGC si SD doar pentru ca cel din urma e "din afara".

    • Like 2
  3. @57: intamplarea face ca am ceva respect pentru tine din alte surse, asa ca nu voi onora un raspuns pe masura. Prefer sa raman la impresia buna pe care o am despre tine. Cred ca ar fi un plus pentru amandoi(neuroni, respect, timp pentru lucruri cu adevarat importante). Comentariul meu anterior reflecta imaginea topicului privit din exterior - si nu e singurul post pornit cu intentii bune si distrus de terti useri cu apucaturi diverse sau suferinzi de God complex("It never ends this shit" are mai mult sens acum?).

     

    Insa ca idee, cred ca ar fi mai OK sa incetezi cu excesele de superioritate.

    • Like 2
  4. Le dudes. I'm back. So, asa cum am explicat si lui Calin(ramurel), nu mai am timp nici de cantat, d'apai de facut inregistrari si lamuriri, topicuri si posturi. Prin urmare, o sa predau reverbul inapoi lui Edi(draugr).

    Cu reverbul n-am apucat sa ma joc decat vreo 10 minute, dar a fost destul incat sa imi fac o idee despre el: ROCKS!

     

    De asemenea as dori sa imi cer scuze pentru incurcatura. Am capul in cloud(believe me, la propriu).

  5. Pentru asta am deschis gura. Daca l-ai reparat, ok. Daca nu, nu stiu de ce mai deschizi tu gura.

     

    http://forums.rgc.ro...post__p__553132

     

    DACA!

    Speram ca intelegi sensul cuvintelor, propozitiilor si frazelor dand importanta fiecarui cuvant in parte si totodata exprimarii in sine.

    Cu toate ca nu esti in tara, vezi in linkul de mai sus poze si comentarii vis-a-vis de ce descriai ieri ca electronica perfecta. O mai facuse unul.

    Eu am zis doar ca DACA nu l-ai reparat are valoarea a doua sarme intrerupte, etc, etc.

    L-ai reparat si poti pune niste poze (cand te intorci, evident, ca si celalalt plecase din tara tocmai atunci) care sa contrazica ce am pus mai sus?

    Asa ca incearca sa lasi impertinenta la o parte si cand ajungi acasa convinge-te daca vorbim despre aceeasi gioarsa nefunctionala. Momentan se pare ca am poze a ceea ce ai tu acasa.

     

    Acuma te intreb eu: la ce ai mai deschis gura?

     

    Scuze pentru mai devreme; sunt cu nervii intisi la maxim si probabil din cauza asta am fost cam impulsiv.

     

    M-a contactat Ramurel azi sa lamurim treaba, iata mesajul meu(copy-paste):

     

    Salut Calin,

     

    Mixerul ala l-am folosit eu pe post de amp timp de aproape 1 an. Vremuri grele fara amplificator...

     

    Mixerul e luat de la mich in august-septembrie 2011 in urma unui schimb. El mi-a spus ca e terminat; i-am zis ca il fac eu. Cand a ajuns, m-am apucat sa il probez, sa vad care e treaba cu el si am observat ca, spre surprinderea mea, canalul 4 si 5 functioneaza. Am fost cu el la un electronist iar verdictul lui a fost ca sunt duse potentiometrele si jackurile si ca cine a pus alea 2 potentiometre rotative in locul celor 2 liniare a facut o treaba...

    De asemenea, a mai spus ca in mixer s-a umblat. N-am avut bani sa il repar atunci, apoi problemele financiare s-au adancit si mai mult, deci nu am mai facut nimic la el.

     

    Daca tot e si Edi implicat(si nu inteleg de ce): prin noiembrie 2011 a venit si el pe la mine sa vada de un bass ce il aveam la vremea respectiva; i-am dat bassul pe un Digitech Hod Head. Am probat pedala prin mixer cu el de fata. Chiar m-a intrebat de nu il dau si pe ala.

     

    Bottom line: nu am umblat la el, dar functioneaza.

     

    Cand ma intorc, fac o inregistrare video cu el. Filmez chitara, cablu plecand din chitara in mixer, cablu din mixer in cabinet, si cant.

     

    Cu respect,

    Paul Bulai

     

    PS: foarte tare inregistrarea voastra a piesei You shook me all night long

    • Like 1
  6. Eu vreau sa zic STOP la ce s-a pus de catre Sloby. Evident, numai in cazul in care nu a reparat rahatul ala numit 'mixer'. Daca e in starea in care il stiam eu in urma cu vreo 2 ani, va puteti caca in el. Nu as da o cutie de chibrituri pe el.

    Sloby, te rog sa demonstrezi ca functioneaza si ca este cu adevarat mixer. No offence, stiu mai multe despre el. Daca e reparat, ok. Desi nu cred.

    Pana la proba contrarie considerati-l va rog la valoarea a doua sarme intrerupte.

     

    Momentan eu sunt plecat din tara. Pe la inceputul lunii martie ma intorc.

     

    Inca ceva: am luat un reverb fara jackuri si by-pass, carcasa, mufa de alimentare, switch, etc. Practic e numai un circuit, arcuri, fire, componente mici de abia le vad(mama lor de ochi), toate astea perfect functionale. Dau un mixer cu potentiometre vai de ***** mamii lor, jackuri la fel, dar circuitul in stare perfecta de functionare. Abstractizezi putin astfel incat sa analizezi totul matematic, simplifici, si vezi rezultatul.

     

    Trimite-mi un mesaj daca nu te-ai lamurit.

  7. O alta observatie este elasticitatea dintre neck si corp; daca ciupesc o coarda si trag putin de neck catre spate se observa imediat in schimbarea inaltimii notei. Asta la toate chitarile electrice pe care am pus mana pana acum (toate chinezesti). Nu stiu cum as putea sa remediez chestia asta pt. ca ma gandesc ca nu e numai din cauza inbinarii dintre neck si corp ci poate fi si o oarecare flexibilitate a neckului. Ceva idei?!

     

    Am eu una: foloseste elasticitatea gatului in folosul tau. Mie imi place la nebunie cum suna. Bine, nu trage de el ca ghertoiul, doar asa...usurel astfel incat sa iti iasa un gen de tremolo.

  8. @sloby: sper sa am timp sa ma bag la un duel, ce presupune asta? doar inregistrarea sau o prezenta live? astept raspuns, ms in avans

     

    Doar inregistrare. Vezi sectiunea http://forums.rgc.ro/forum/40-duelul-chitaritilor/

     

    Saptamana viitoare ar fi frumos ca backing track pt duel sa fie The Loner. Iar fiecare inscris in concurs sa improvizeze cum stie mai bine. Cred ca foarte important ar fi ca fiecare concurent sa nu se departeze foarte mult de melodia originala. Practic ar fi...coveruri. Duel xx - A Gary Moore Tribute by RGC

     

    E nevoie de un admin pentru acest lucru.

  9. inseamna ca n-ai vazut-o pe asta :)

     

    N-am vazut-o. Now I have mixed feelings...

     

    Am gasit!

    Ma bag in seama si eu cu o varianta :respect:

     

    Interpretarea ta are un feeling foarte personal, cosy. I like it a lot.

     

    Daca tot se apropie ziua de 6 februarie, propun un duel pe bt-ul acestei melodii. Castigatorul primeste...admiratia si respectul nostru, pierzatorii primesc http://stickerish.com/wp-content/uploads/2011/04/ForeverAloneBlackTextSS.png :D

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.