www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

archDude

Veteran
  • Posts

    330
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by archDude

  1. S-ar baga careva la un jam privat la o sala de repetitii ? Exista oameni care sa poata duce o progresie decenta (nu 6-2-3 sau alte bastardizari a blueseului) si sa improvizeze peste ? Un schimb de idei, notiuni de teorie, tehnici pareri etc ?

  2. Noroc si salutare! Doresc sa stiu daca este vreun chitarist pe forum care a facut cu Petran lectii.Daca da,sa fie amabil sa le posteze pe site pentru ca sa le luam cu totii.Mersi mult!

     

    Ca sa inteleaga cu totii (nu toti stiu cine e petran). Petran e un profesor de chitara din iasi care preda la casa de cultura. Mi se pare totusi ca postarea lectiilor lui pe forum nu e corecta.

    • Like 3
  3. Vand un ISP Noise Decimator , pedala de noise reduction/gate . E ca noua, merge perfect. O dau fara alimentator. Merge lejer pe baterie.

     

    http://www.thomann.d...mator_pedal.htm

     

    E 6 milioane jumate pe thomann (mai adaugi si transportul si te ajunge aproape de 7-8)

    Eu o dau cu 5 milioane (putin negociabil).

    Preferabil cumparatorul sa fie din iasi, in alta parte trimit prin fan-curieri (ramburs).

     

    Contact : alex240390@yahoo.com

     

    UP !

  4. Vand un ISP Noise Decimator , pedala de noise reduction/gate . E ca noua, merge perfect. O dau fara alimentator. Merge lejer pe baterie.

     

    http://www.thomann.de/de/isp_technologies_decimator_pedal.htm

     

    E 6 milioane jumate pe thomann (mai adaugi si transportul si te ajunge aproape de 7-8)

    Eu o dau cu 5 milioane (putin negociabil).

    Preferabil cumparatorul sa fie din iasi, in alta parte trimit prin fan-curieri (ramburs).

     

    Contact : alex240390@yahoo.com

  5. Daca nu mai este nimeni interesat, vorbim cu Xbass si vedem daca Framusul ajunge in Bucuresti sau in alta parte.

    Eu sunt interesat sa il incerc, dupa ce il iau daca nu este o problema, il va incerca Doctor X si dupa, cei inscrisi pe lista (motivul: ne vedem mai des si ii predau personal chitara).

    Eu o sa tin chitara maxim 2-3 zile.

     

    Deci n-a facut nimeni in iasi un review ceva calumea ? Captare audio + video ??? pe unde a mai ramas cetera ?

  6. Mersi junky pentru rapuns, da n-am gasit nimic relevant acolo. Hai in pisici. O comunitate de inspe mii de muzicieni si pseudo-muzicanti si niciunul nu poate sa ma ajute ?

    Sau va sa zica ... sunteti toti inscrisi si aveti drepturi de autor :-"

  7. Am dat search si n-am gasit pana acum niciun topic asemanator cu ce vreau eu sa intreb.

    Recent am avut un concert in care nicio trupa nu era inscrisa la ucmr. Deobicei cand cei cu care lucrez , organizeaza concerte cu trupe inscrise, platesc taxa de drepturi de autor.

    Stiind ca niciuna din trupe nu e inscrisa, tura asta nu s-a platit nimic. Si totusi din ce am inteles de la patroana barului in care s-a facut evenimentul, au venit si i-au dat amenda 10 milioane pentru neplatirea drepturilor de autor.

    Lucrul asta e legal ?

    Din moment ce niciuna din trupe nu e inscrisa, de ce ar trebui sa se plateasca drepturi de autor ?! banii aia unde se duc ?!

    Nu e prima data cand am mai patit asta , doar ca deobicei aveam om la intrare care ii dadea in suturi afara si nu se mai intorceau,

     

    Tin sa precizez ca la acel concert intrarea a fost LIBERA !! Deci nu putea nimeni sa comenteze ca nu se plateau impozite sau alte tampenii. Si nici onorarii nu au fost date la trupe .

     

    Daca exista cineva care sa stie legislatia mai bine si poate sa ma ajute, va multumesc anticipat.

  8. Sambata 29 Februarie in club FaceOff se va face o editie de jam session doar pentru chitaristi.

    Vom veni cu 2 ampuri de chitara si muuulte multe backing tracks de la blues funk jazz pana la rock progresiv si metale.

    Locatia va fi clubul FaceOff (fostul OK in tudor in spate la caminul T15 langa Max).

     

    Puteti veni si cu backingtracks de acasa , nu e nicio problema.

     

    Si daca se vrea, punem la dispozitie si o chitara electroacustica + 1-2-3 microfoane in caz ca se vrea (pentru piese folk sau coveruri).

     

    Intrarea este LIBERA !

     

    Revin cu detalii si afis mai acusi !

    Dati sfoara-n IASI !!!.

  9. Unde suna? În monitor? Pentru cã pe fațã sigur n-aveai cum sã verifici, tu fiind pe scenã. Ce "corecție" era aplicatã din mixer? Avea bus-ul pentru monitorizare post-EQ?

    Vã reamintesc cã existã destui artiști consacrați care cântã prin procesor pe "scene mari".

     

     

    "Mi s-a zis" cã un anume tâmplar a fost rãstignit de romani acu' douã milenii, pesemne pentru "pãcatele mele". I find that rather unlikely.

     

    Pe monitor suna fuzzy, pe fata suna fara prezenta si fara coi (fara plici) . Am fost in fata sa vad cum se aude ca doar de aia s-au inventat cabluri mai lungi de 3 metri si proba de sunet.

    Mi s-a zis sa trec pe analog, pentru ca e cea mai sigura solutie atunci cand canti de pe un backline pe altul. Chiar daca se aude unpic diferit dpdv tonal, caracteristicile raman. (dinamica, atacul etc).

  10. M-am gandit la un cabsim calumea, dar am observat ca digidelayul are si iesire cu cabsim ergo, poate m-ar scoate asta din belea. O alta solutie ar fi fost un cap pe lampi direct din care sa-mi fac driveul, insa ar fi un chin mult prea mare la plecari in alte orase.

    Mersi mult de raspuns , oarecum sunt pornit sa-mi schimb setupul, imi trebuie doar unpic de impuls. Sunt dispus sa fac tap dance pe scena din cauza pedalutelor in schimbul unui sunet mai bun.

  11. Ok , ideea e in felul urmator.

    Pana acuma am cantat numai pe procesoare (zoom g2 , zoom g7) si au fost excelente ca ton si usurinta de folosire. Asta a fost cand cantam pe scene mici/medii. Am observat totusi la ultimul concert (unde fata avea in jur de 20 de mii de W) ca tonul era drastic schimbat (foloseam acelasi amplificator, acelasi setup de micing, aceleasi setari pe mixer ). Cand zic drastic schimbat, ma refer ca suna pitigaiat , pe inalte si fara cojones.

    Mi s-a zis ca pentru scene mari, trebuie neaparat analog.

    1 la mana, e adevarat ?

    2 la mana, un setup de blackstar ht-distx -> boss GEB7 -> dunlop crybaby -> digitech digidelay ar suna mai bine calitativ decat un zoom g7.ut?

    Tin sa precizez ca genul trupei este nu-metal/hardcore.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.