www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

jackson

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jackson

  1. Salut Vreau sa gasesc lectii de tobe in aria sectorului 1 daca este posibil, si mai bine daca ar fi la mica distanta de un mijloc de transport in comun. Motivul e ca pustiul are programul destul de incarcat si eu nu pot sa merg sa il duc prin oras cu orele, din motive de job. De asemenea, daca cumva exista alte forumuri unde acest anunt ar avea mai multe sanse de reusita (forumuri de tobosari probabil) va rog sa ma ajutati cu un link. Multumesc.
  2. Daca ar fi zis macar o singura data formula magica "m-am razgindit" zau ca nu mai deschideam subiectul ... dar din pacate n-a fost asa ... si chiar am insistat ca sint dispus sa platesc pretul initial cerut, deci discutia a durat ceva timp.
  3. simple_man e tzepar, scrie anunturi false pe forum (vezi topicul http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=33269) Citez din regulile forumului: "Nu veti folosi acest forum pentru a scrie vreun material care este in mod cunoscut fals ..." Am cheltuit bani pe Orange ca sa-mi spuna direct ca el a pus anuntul la mishto ca sa vada citi fraieri il suna sau cam asa ceva. Desi am vrut sa platesc DVD-urile alea, cica nu sunt deloc de vinzare ... de ce a mai pus anuntul anyway ? Parerea mea e ca s-ar cuveni un "ban" ...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.