www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DDM

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Onesti

Other Information

  • Band
    Dimas

Recent Profile Visitors

5314 profile views

DDM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputation

  1. BOSS RPD-10 Digital Panning Delay made in Japan
  2. Pret: 600 Euro neg Localitate: Onesti Contact: dima_studio@yahoo.com Link producator: http://www.tlaudio.co.uk/docs/products/C-1.shtml Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi TL Audio C1 Dual valve compressor,impecabil. 600 euro neg.
  3. Pret: 0 RON Localitate: Onesti Contact: dima_studio@yahoo.com Accept schimburi: Accept schimburi Vand vintage Roland SRE 555 cu 2 sevice kit-uri ( echofix) 1000 euro neg si Spl channel one premium (2xLundahl & digital card) 1000 e neg. Schimb cu pro audio de top (compressor limiter ,eq) Doar PM pentru a nu aglomera topicul. Multumesc anticipat!
  4. L-am dus la meserias.S-a ajuns f usor la LCD...desfacut curatat..e ca nou..dar tot nu afiseaza cum trebuie.Il duc luni la reprezentanta Roland din Iasi.Cred ca va trebui sa-mi iau un procesor nou..pana-l repara cei de acolo...L-au trantit sigur aia de la bagaje .
  5. Nu,nu am gasit nicaieri update la softul din fabrica si nici o resetare speciala in afara de cea indicata in manual(factory reset).Daca stii de vreun link multumesc anticipat.
  6. Multumesc Messu. LCD-ul nu e spart nici macar zgariat.problema este ca nu mai vad clar denumirea patch-urilor nici nr alocat , de editat nici nu mai vb.Referitor la caractere..ele se ,,dubleaza in jos:de ex.in foto sub ,,lead" sau sub ,,blues"apar niste linii verticale. In afisajele in care sunt folosite caractere de pe ambele linii atunci toate sunt de necitit. Sa duc Gt-ul la un ,,meserias" sa-l desfaca?Daca e ,,atins" de unde cumpar un alt ,,afisaj"? inca o data multumesc pentru reply
  7. Va cer un sfat:Displayul Gt-3-ului meu nu mai afiseaza corect...literele parca , ,,curg" in partea de jos a ecranului si unde-s multe caractere nu mai sunt redate corect. Care este cauza? Aceste probleme mi-au aparut dupa ce a fost transportat in avion. (cauza mecanica sau electronica?) Va multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.