www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

catalinsapasu

Active Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by catalinsapasu

  1. Pret: 1500
    Localitate: Bucurestu
    Contact: catalinsapasu@yahoo.com/ 0733999688
    Stare: Uzura normala
    Accept schimburi: Accept schimburi

    Vand sau schimb BC Rich Beast cu ceva modificari. Doze sh-8 si sh-13, rame/butoane din cositor cu scheleti (eram mic, don't judge), un strap jerpelit chinezesc cu tinte. 

    Chitara a avut cateva accidente la transport, insa au fost remediate, se vede doar daca te uiti cu atentie. 

    Nu am certificat la ea, deci nu bag mana in foc ca e originala. Am adus-o din SUA, de pe ebay, deci nu stiu mare lucru despre fostul proprietar. 

    Doar cu ridicare personala din Sector 3 Bucuresti, Titan. Se ciobeste foarte usor, e dificil de purtat, dar arata intr-un mare fel.

    La schimb, as vrea un cabSim, procesor, amplificator, casti, whatever, nici eu nu stiu ce vreau.

    Numai bine!

    20220707_135148.jpg

    20220707_135153.jpg

    20220707_135200.jpg

    20220707_135206.jpg

    20220707_135222.jpg

    20220707_135906.jpg

    20220707_135910.jpg

  2. Da si nu. Depinde de ceea ce vrei tu de la el. Exersat in casa, la casti, in club, aer liber sau studio, in loop la amplificator, direct in PA sau FRFR? Da. De copiat tonurile si dinamica artistilor preferati, pe amplificatoare de mii de euro sau inregistrate pe 8 track-uri si apoi lucrate o saptamana in studio? NU

    Nu e un procesor rau. Eu am unul din aceeasi generatie (line6 pod HD 500x). Poate sa faca multe. Am vazut artisti de la noi cantand in concert pe procesoare mai ieftine. Uita-te la review-uri pe youtube si vezi daca iti place. Apoi alege cu inima :) 

  3. Pret: 350 lei
    Localitate: București
    Contact: Catalinsapasu@yahoo.com
    Stare: Uzura normala
    Accept schimburi: Accept schimburi

    Vand sau schimb un zoom g2nu. Nu bate, nu troncane, a fost cantat de o batranica din Germania. La schimb ma intereseaza urmatoarele, in ordinea asta:

    Placa de sunet Asus xonar D2

    Camera web logitech c920

    Vioara electrica (stau la bloc)

    Pedale - eq, comp, volum, cabsim sau ce mai aveti pe acasa.

    Am mai multe distorsuri si od decat permite legea. 

    Multumesc! 

    20210126_151139.jpg

    20210126_151130.jpg

    20210126_151114.jpg

  4. Salut.

    Se dau doua preampuri, respectiv un ENGL e530 (cam zgomotos) si un Digitech GSP1101. Avand in vedere ca stau in acelasi rack si tare as vrea sa folosesc noise gate-ul din GSP pentru a mai calma putin ENGL-ul, ma gandesc sa folosesc 4cm (four cable method). Asta imi va permite sa folosesc si efectele pre/post amp. 

    Acum am studiat multe scheme pe google, am incercat sa ma prind singur dar tot am dubii, nu sunt 100% sigur, mai ales ca ambele au doua iesiri de return si una de send. Poate sa imi spuna si mie cineva, ca la .... copii, care cablu pleaca de unde si merge unde? Si pe urma ce pleaca spre placa de sunet? Puteti desena cu linii colorate pe poza.

    image.thumb.png.9dabfc1218f201610286bfbbded0eca7.png

     

    Multumesc!

  5. Salut. Am avut o problema asemanatoare la un HB, tot 8string, tot multiscale. In cele din urma, zgomotul se producea in spatele nut-ului. Ar trebui un string-tree, dar in lipsa de asta, am legat corzile cu un soricel si a disparut sunetul. Nu zic ca ar fi aceeasi problema, dar poti sa verifici.

  6. Salut. 

    Intai de toate descarci editorul. Nu GR 55 Librarian (e destul de limitat) - adica poti sa il descarci si pe ala. Eu folosesc exclusiv GR 55 Floorboard. Uite link: https://sourceforge.net/projects/grfloorboard/ 

    Apoi iti faci cont pe vguitarforums. Sunt niste baieti care fac schimb de impresii si fisiere in legatura cu tot ce inseamna virtual guitar (printre altele). Ca sa te scap de o durere de cap, am sa iti primit prin PM toate tonurile de pe forumul respectiv. 

     

    Seara buna,

    Catalin

  7. Salut.

     

    Poti folosi alte controllere midi pentru asta. Native Instruments RigKontrol 3, Line6 fbv MK2, fbv express 2.... sunt multe. Si mult mai usor de programat decat Behringer. Unde pui ca mai sunt si alimentate prin USB, nu ai nevoie de alimentator separat. 

     

    Da un search pe google si vezi care e mai convenabil pt tine, si ca pret si ca dimensiuni.

    • Like 1
  8. Karpi, s-a ars pur si simplu. Era un korg pandora mini, nu pX3, px 4 sau 5. Nu se mai aprindea. Era in garantie, nu a fost vreo problema. Korg au recunoscut problema si am vazut pe net ca sunt mai multi care au semnalat aceeasi problema. Pe primul l-am schimbat pe altul identic, insa dupa ce s-a ars si al doilea am luat altceva din magazin.

     

    O zi buna,

    Catalin

  9. Nu iti recomand Pandora mini. Am avut numai probleme cu ele. L-am inlocuit de doua ori. Se ard prea repede. Gasesti si Zoom, si Boss micro BR sau BR-80, mai sunt rinichii aia de la Line6...

  10. Salut. 

     

    Astept un Kemper si mi-am dat seama ca voi avea o problema de conectare. Pentru chitara electrica 6 corzi, activa, nu comentez - o bag direct in input-ul de pe front panel. Problema mea e cand vreau sa trec intai printr-ul Roland VG-99 (pentru chitari simulate, acordaje diferite etc.). Nu am nici loc nici bani pentru 10 chitari plus ca VG-99 e o scula buna si isi face treaba cu brio asa ca insist sa il folosesc.

     

    Intrebarea mea e: cum conectez VG-99 la Kemper. O sugestie citita pe un site din afara ar fi sa ies cu un cablu din "sub out" din VG-99 si sa il infig in "input" pe Kemper. Problema e ca nu zice in care input - ala de pe front panel sau ala din spate (alternative input) sau return input?

     

    Deci schema ar fi urmatoarea: doza GK3 - VG99 - Kemper. VG99 va fi folosit exclusiv pentru chitari emulate si alternate tuning (fara efecte, fara amp sim, fara cab sim). 

     

    A mai incercat cineva?

     

    Multumesc,

    Catalin

     

     

  11. Salut. Am avut ceva surprize cand am comandat de pe net piese pentru asa ceva. As fi curios sa stiu ce fel de rezistente trebuie sa folosim (sunt de mai multe marimi) sau condensatori (din ce sa fie facuti, ce tip - m-am trezit cu niste chestii patratoase imense cu picioarele prea departate). Plus ca unele scheme prevad niste circuite care bazaie si ar putea fi inlocuite cu altele mai bune.

     

    Mersi,

    Catalin 

  12. La coloana cu taxe vamale vad ca e pus steagul UE si scrie... fara taxe vamale. Nu se platesc taxe vamale la livrarea in/din state UE. Cam asta e scopul UE. Da click pe hyperlink-ul cu costuri vamale. Iar la livrare vad ca scrie 6-8 zile lucratoare.

     

    Sper ca ti-am fost de folos.

    Catalin

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.