www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alexyz

Veteran
  • Posts

    564
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alexyz

  1. E mai tare ca painea feliata. Lasata pe masa 3 zile.

     

    Nu imi mai face nici o placere sa cant la chitara fara joc :)). Jocul te face sa crezi ca tu chiar poti sa canti. Si cand iei chitara in afara jocului si bagi 2 note..iti cad plombele :))

  2. Nu te satisface prinderea "clasica" de headstock? Pui un snur in gaura strapului si il legi de headstock, chiar deasupra nut-ului.

     

    Uita-te pe net la poze de chitare acustice sa vezi unde au ele strap-pinul montat, ca sa iti faci idei.

  3. Am auzit si eu asta despre straplocks-urile schaller pe care le-am avut. pe un fender classic 60s stratocaster. Nu s-a intamplat nimic de genul totusi. Ma rog, n-ar fi exclus, surubul era foarte lung, si intra doar pe jumatate in corp, restul era in straplock, banuiesc ca daca nu era strans bine s-ar fi putut rupe, dar doar cu greutatea chitarii...cam greu de imaginat.

  4. Daca cel original nu e de foarte mare calitate, merita din plin schimbarea, cat timp ti-l face o persoana priceputa ca Dl. Eugen. Eu am si nut si saddle facute de dansul, si pe langa un sunet mai definit, se si canta mai usor pe chitara (hora W12204 electro-acustica). Nu stiu cum e la clasica, daca vei observa vreo diferenta de sunet, dar daca ii dai chitara si ii spui sa iti faca saddle, poti avea o surpriza foarte placuta in privinta usurintei de a canta dupa ce o iei inapoi. La mine de ex se canta mai usor acum pe ea acordata standard decat se canta inainte de upgrade acordata cu un semiton mai jos, pe aceleasi corzi!

  5. Zi numele de pe bon. Pune o poza cu bonul ala si cu ambalajele false, sa stim si noi de ce sa ne ferim. De vorbarie multa si proasta e satula lumea.

     

    Si mai pune mana pe o carte ceva...

    Personal cred ca acolo unde vedeti corzi EB susceptibil de ieftine pot fi susceptibile de a fi false .

  6. Ce mizerie. Eu chiar vroiam un set de corzi, si ma batea gandul sa ma duc la Grosman sa imi fac un set din corzi individuale. Pa pa acum. Ai crede ca pana acum dl Grosu s-a prins ca noi nu suntem fraieri, si nu punem botu la chestiile de genul asta. Dar el tot incearca. Si stii ce? Eu chiar m-am inteles bine cu el cand am avut una alta treaba cu el, si la magazin si la atelier. Pacat. nu asa se fac afaceri. Rusine.

  7. Eu am avut Epi special 2, si mi s-a parut foarte slabuta, comparativ cu ce alte chitare mai aveam sau mai puneam mana.

     

    Parti bune: se canta foarte usor pe ea, action mic, grif subtirel.

     

    Parti proaste: Ton, corpul din rumegus sau ce-o fi in care suruburile nu stateau chiar bine, TOM-ul nu se intona prea bine, doza de bridge era infecta.

     

    Pe langa Hora Iris Solo-lux pe care o mai aveam pe atunci si o alta hora antica, corcitura din aceea intre strat si SG se canta mult mai usor, dar suna mult mai prost, slab, steril.

     

    Dupa un upgrade la doza de bridge si reglat bine tom-ul, cu corzi bune, iesise ceva foarte decent din ea. Dar daca as avea banii aia din nou, as incerca si altceva, sa vad daca nu cumva am noroc de una mai buna.

  8. Eu am avut special 2 si nu m-a impresionat cu nimic. Gatul parca nu avea de loc substanta, tineam in mana o coada de matura sau griful tot una imi era. Nu-l simteam de loc. La fel si corpul, subtire si incomod. Dozele foarte slabe, cea de neck mai era cum era dar cea de bridge era mega low output. Cheitele erau comparabile cu cele de pe reghinul meu acustic. Am avut in acelasi timp cu ea si un iris solo lux si un fender classic 60s. Cu fenderul clar nu are rost sa o compar, dar si fata de iris era mai proasta. Si era de 1000 de ori mai comod gatul ala butucanos de reghin decat cel de epi. Si de sunat suna mai bine reghinul.

     

    Nu mi-as lua nici o chitara din cele enumerate pana acum de tine, mai degraba un squier sh. Ceva cu doze duble ca sa te ajute pt genurile pe care le vrei tu. La 9 mil gasesti si aria sh + iti raman bani si de un amp, pedala sau vox amplug metal.

  9. Comanda noua-comanda preluata de operator-comanda anulata. S-au pishat direct pe comanda mea. Oricum ei nu merg pe acelasi sistem ca si emag, asa ca o comanda pe site nu e ceva batut in cuie, mai sunt 2 pasi pana sa ti se emita factura proforma. Deci da, era pe bune greseala, dar n-aveai nici o sansa sa iei chitara la banii aia.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.