www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

oanarhia

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by oanarhia

  1. Pret: €450
    Localitate: Amersfoort, Olanda
    Contact: Gsk109@hotmail.com
    Link producator: Www.marshall.com
    Stare: Foarte buna/Ca nou
    Accept schimburi: Accept schimburi

    Vind head Marshal jmd:1, de 50w. Partea de preamp este digitala (ca un fel de Axe FX, dar numai cu tonuri de Marshall, bineinteles), partea de final e pe lampi. Are 2 EL34, schimbate foarte recent. Are si efecte, are un pedalier digital si am o husa de Marshallla el. Husa cred ca e de la alt model, pt ca nu se potriveste chiar perfect.

    image.jpeg

    image.jpeg

    image.jpeg

  2. Pret: €1000
    Localitate: Amersfoort, Olanda
    Contact: Gsk109@hotmail.com
    Link producator: Www.laboga.com
    Stare: Foarte buna/Ca nou
    Accept schimburi: Accept schimburi

    Vind Laboga Mr Hector, head pe lampi, 100w, rectifier pe lampi, 2 canale, mai am si switch original la el. Cu tot cu boxa 212, tot Laboga, cu v30-uri in ea. Am huse originale la ele. Headul il am de vreo 4-5 ani, boxa de vreo 2, le-am folosit in concertele cu Negura Bunget.

    image.jpeg

    image.jpeg

    image.jpeg

    • Like 3
  3. basistul de la noi are:

    un Ibanez cu 5 din lutita cu ceva piezo in el nu stiu exact modelul

     

    Mesa M Pulse 350 cu boxe Hartke (de la Negura, a fost de vinzare pe rgc acum vreun an) si e din nou de vinzare acum, tot la 1800 de euro, pentru ca si-a luat un

     

     

    Laney Nexus, cu tot cu boxa originala 8X10, nou.

  4. da' de unde...

    citeodata e posibil numai monitorul de la tobar sa fie de 1000W, dar de cele mai multe ori totalul monitoarelor nu depaseste 2-300W. la 1000W de monitoare GARANTAT nu se mai aud tobele si trebuie sa ceri tobe in monitoare. Daca ai 2 ghitaristi, fiecare cu cite 100W pe spate si se da fiecare mai mult de jumate de asemenea nu se mai aud tobele.

  5. probabil ca nu te-ai intilnit cu cele mai fericite monitorizari... cu Negura am fost in tot felul de locuri, si in cluburi mici, si in aer liber, unde aveau de la 1 la 4 cai de monitoare. Mergeau multe chestii in monitor, 2 clape, 2 chitari, 2 voci, tulnic, nai, xilofon, fluiere si citeodata percutii. niciunde nu erau efecte bagate pe monitoare, cum ar fi compresoare, limitere sau gate-uri.

    Plus de asta cam toti ghitaristii mari isi construiesc sunetul plecind de la un amplif, si o gramada dintre astia folosesc combouri (Fender Twin Reverb sau Vox AC 30): chuck berry, ghitaristii din Radiohead, cam toata lumea care cinta blues, de la AG Weinberger la Bonnie Raitt, U2, Tom Petty. etc.

    daca ati fost acuma recent la Gogol Bordello in Bucuresti, la Arenele Romane avea ghitaristul ala 2 Twin Reverburi si nu cred ca nu se auzea...

  6. foarte faina piesa.

    eu ramin la parerea mea ca un amp este esential, si ca nu conteaza chiar asa de mult daca e tranzistor sau lampa. Obtineai acelasi sunet cu un Twin Reverb, fara Pandora, sau Mesa cum au baietii din Quo Vadis.

     

    nu te supara, ideea nu e sa demonstrez ca n-ai dreptate. eu doar vreau sa explic la romani ca e mai bine sa dea bani pe amplifuri decit pe prostiile alea de procesoare sau simulatoare.

  7. nici mie nu imi plac noutatile de la Marshall, si nu prea ma dau in vint nici dupa JCM 900, desi cu o boxa buna suna citeodata... dar MF nu e degeaba. Noi cintam hardcore si m-am gindit mult ce amp ar fi cel mai potrivit. Cum Triple Rectifier nu se incadreaza in buget (am probat in Germania, si acum in Cluj au baietii din Godmode), next best thing era 5150, care apare mai nou sub porecla de 6505.

     

    http://www.netmusicians.org/?value=Peavey%...amp;section=amp

     

    MF nu suna bine pe dif-uri vintage, sau in general pe o boxa sub 300W. De aia e boxa lui asa scumpa. altfel se ineaca boxa.

  8. Daca esti in Timisoara, iti recomand sa faci o vizita pe la Negura pe la studio sa vezi care e treaba cu MFul. S-a tras cu scula aia tot felul de muzica... metal, hardcore, glam rock, blues. Unii dintre cei care au inregistrat acolo au probat ambele amplifuri de care vorbeam mai sus si au preferat MFul. Triampul este totusi o scula de peste 2000 de euro...

  9. am zis si de ghitara... ma rog

    MF si 6505 sint in aceeasi oala pentru ca sint la aprox. acelasi pret. Plus de asta 5 ani cit am fost la Negura la sunet ei au schimbat citeva amplifuri, iar de vreo doi ani au ramas la Marshall MF si Hughes & Kettner Triamp, asa ca pot sa zic ca cunosc MFul destul de bine. De asemenea am vazut la o gramada de trupe nemtesti 5150, care are un drive ceva mai agresiv, dar n-are atitia Wati. Oricum MFul, chiar daca nu e full lampa suna foarte bine si poti sa cinti chiar orice cu el.

  10. Cel mai important lucru pentru un ghitarist e sa aiba un amplif. Poate ca primul n-o sa fie cel mai reusit din lume, dar totul ar trebui sa plece de la ghitara si amp. toate celelalte efecte, procesoare, etc. are trebui sa fie accesorii.

    De ex. poti sa incepi cu un combo de 30W, care poti sa ti-l iei second cam cu 10 milioane, ceea ce nu mi se pare exagerat sau poti (ca mine) sa iei un credit de 1600 de euro si sa iei un Peavey 6505, Marshall MF sau alte rautati (cu tot cu boxa, bineinteles).

     

    Scule ale ghitaristilor celebri gasesti si pe www.guitargeek.com

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.