www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

D8ONE

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Deocamdata SOLO
  • Gear
    Chitara acustica, electrica, mandolina, harpa, pian, muzicuta!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

D8ONE's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. D8ONE

    Vocalist București

    Poate, ofera niste detalii te rog?
  2. Salut 0724372555. Astept mesaj!
  3. Vocalist self taught, dar am studiat si studiez si cu prof!
  4. Vocalist self taught, dar am studiat si studiez si cu prof!
  5. D8ONE

    Vocalist București

    Salut! Sunt din București, am 27 de ani! Pot aborda diverse stiluri in functie de necesitati. Ma ocup si cu scrisul textului.
  6. Salut! Sunt din București, am 27 de ani! Pot aborda diverse stiluri in functie de necesitati. Ma ocup si cu scrisul textului. 0724372555 - Daca doresti sa ne auzim la un tel. Cu mare placere!
  7. Putem discuta si aici, inclusiv! Suntem disponibili pentru a raspunde la intrebari din partea celor interesati! Pt. cei interesati: Mentionam ca avem varste cuprinse intre 23-25 de ani, cu putina experienta de scena!
  8. Salut, cautam bassist + tobosar! Pt. Bass = sa stea bine ritmic ( experienta in sine ca ani nu conteaza, dar sa fie pasionat de instrumentul pe care il uitilizeaza ) Pt. Tobosar = sa fie versatil si deschis la diverse stiluri de abordare muzicala ( ar fi de preferat sa stie sa uitilizeze pedala dubla si no doar blast beat-uri ) Nu suntem ancorati intr-un singuri gen, cautam sa ne manifestam pe noi in insine prin muzica pe care urmarim sa o compunem. Dorim sa avem de-a face cu oamnei la fel de pasionati, daca nu chiar mai pasionati decat noi! Suntem pana in momentul de fata 2 membri in acesta trupa: Unul se ocupa de partea vocala, liricala ( nu exista in dex, stiu ), melodramatica, tematica etc. Si celalalt membru de partea instrumentala per total si editarea audio! 0720603033 0724372555 Ne puteti contacta la aceste numere de telefon! In principiu intre orele 17-22 PM suntem disponibili pt. discutii!
  9. Salut am 25 de ani sunt din Bucuresti! Am experienta cu vocea, pot aplica multe stiluri de rock, blues sau folk plus altetele... Problema este ca la activ nu am prestat cu nici o formatie, dar am cantat in public in ultimii 7 de ani din viata! Mi-ar placea sa ne intalnim fizic ca sa vedem sinergia noastra! Imi place cum gandesti, daca doresti sa ne vedem aici e numarul meu 0724372555!
  10. Salut am 25 de ani sunt din Bucuresti! Am experienta cu vocea, pot aplica multe stiluri de rock, blues sau folk plus altetele... Problema este ca la activ nu am prestat cu nici o formatie, dar am cantat in public in ultimii 7 de ani din viata! Mi-ar placea sa ne intalnim fizic ca sa vedem sinergia noastra! Mi se par ca lumea influentele tale! 0724372555 Da-mi semn daca vrei sa ne vedem!
  11. Salut am 25 de ani sunt din Bucuresti! Am experienta cu vocea, pot aplica multe stiluri de rock, blues sau folk plus altele... Problema este ca la activ nu am prestat cu nici o formatie, dar am cantat in public in ultimii 7 de ani din viata! Mi-ar placea sa ne intalnim fizic ca sa vedem sinergia noastra!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.