www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

colinut

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    UK

colinut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Crezi ca au cateva chitari din ' 97 puse deoparte?
  2. Nu avea fret 0 din cate tin minte. La fata/spate nu inteleg exact la ce te referi. Era o acustica dreadnought.
  3. Se pare ca Reghin au facut si cateva acustice dreadnought sub numele de Barclay. Una am prins-o eu in 96-97 la magazinul Mzica din Alba iulia. Din pacate mi-a fost furata un an mai tarziu si de atunci tot incerc din greu sa gasesc una de vanzare. Stau cu ochii pe OLX, altfel nu vad cum...
  4. Garantat e Barclay. Din cate citesc, se pare ca Reghin a facut cateva chitari sub numele asta pentru export. Cateva au ajuns si pe piata interna. @Castal esti un copil de aur. Intrebarea e acum cum si unde gasesc una.
  5. Dragilor, ma chinui de vreo 2 ani sa dau de prima mea chitara acustica. Am iubito ca pe nici una alta si tragic mi-a fost furata in Spania in 1998. Problema e a ca nu mai stiu exact anul de fabricatie sau modelul sa incerc sa gasesc una la fel ca ea. Ce stiu este: - E u dreadnought natural-color (dupa cum se vede) - Pe headstoock avea ceva scris din fabrica dar nu retin exact ce si din poza nu deslushesc (Bradley, Radley etc) - Suna exceptional, am plans si inca o mai plang. - Am luat-o din Alba Iulia in 96-97 cred de la maganzinul Muzica. Daca m-ar putea ajuta cineva sa o identific as fi foarte recunoscator. Din pacate Reghin nu au un wiki cu modelele pe care le-au fabricat de-a lungul timpului. Multumesc si va salut!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.