www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GhitaB

Veteran
  • Posts

    392
  • Joined

Profile Information

  • Location
    Romania

Recent Profile Visitors

6202 profile views

GhitaB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputation

  1. Hihi. Știam că am mai cerut. S-a rezolvat. Mulțumesc.
  2. GhitaB (fără spațiu) Mulțumesc frumos.
  3. Soția unui verișor vrea să se apuce, de asemenea, de chitară. Are 35+ ani. Cred că satisfacția împlinirii (măcar parțiale) a unui vis face mai bine decât regretul că n-ai încercat deși ți-ai dorit. Aș zice să nu lași pe alții să-ți stabilească limitele. Dincolo de dezavantaje (if any) cred că sunt și avantaje clare: la o anumită vârstă hotărârea de a face ceva e mai stabilă (un copil ba vrea, ba nu vrea să cânte), plus că știi ce e și cum funcționează timpul (te organizezi mai bine). Pune-ți ținte realiste... și renunță la „dacă”. Spor!
  4. Am un Ibanez electroacustic de 10 ani și am fost mereu super-mulțumit. (Ibanez V70 CE BK) Recomand Ibanez. Probabil că aș încerca: https://www.soundstudio.ro/chitara-electroacustica-ibanez-pf15ece.html
  5. GhitaB

    Poze de tot felul

    Look like a team. Play like a team. Fight like a team. (origami și foto - îmi aparțin)
  6. Ce trece vremea! Anul ăsta am și definitivat (am dat inspecțiile, mai proba scrisă în 17 iulie) și titularizare (2 august)... Mai e cineva pe aici ocupat cu prostii din astea?
  7. Da. Nu sărbătoresc Paștele. Place jocul de cuvinte. Respect.
  8. http://www.semneletimpului.ro/stiri/Religia-invizibila----Secta-din-spatele-campaniei-Kony-2012-5963.html Un articol ce mi s-a părut interesant.
  9. Un fel de... ( http://www.sdarm.org/index.php ). Ce mai e cu Kony ăsta? Mai e cineva care crede în proiect?
  10. (Că veni vorba... Nu am sărbătorit niciodată nici Învierea, nici Crăciunul. Iar despre mâncatul de carne, alcool, fumat, cafea, etc. cred că v-am mai spus... Nici părinții mei. Cred că am reușit și cu înghețata. Sărbătorim Sabatul (ziua a șaptea a săptămânii, sâmbăta), în rest ne cam vedem de treburi. Mai mare tam-tam era în vremea comuniștilor când eram interziși. N-au reușit să ne convingă că sâmbăta e zi obișnuită, nici că există situații când a ucide oameni e ok. Au încercat cu închisoare, cu ce au putut... pe unul l-au îngropat de viu. Nu am prins vremea aia...) Aici îmi e greu să decid... Dacă Kony face atât rău, e drept să fie pedepsit. Dar aceasta - zic eu - e responsabilitatea autorităților, deși în urma vizionării video-ului s-ar părea că trebuie să facem și noi ceva. Personal, cred că și Kony este un om recuperabil - se poate schimba. Nu aș vota să fie ucis.
  11. Mă depășește. Nu prea mă tentează acțiuni din astea... cu mult tam-tam.
  12. La mulți ani! Numerele sunt detalii...
  13. Am o chitarã ca asta de câțiva ani. Sunt foarte mulțumit... Am folosit-o ºi pentru înregistrãri ºi nu scoate zgomot de fond, iar sunetul e clar. Eu zic cã meritã luatã în calcul. http://www.instrumentpro.com/P-IBAV70CEBK Ibanez V70CEBK
  14. @marcel Sigur nu te-ai uitat la omul ăsta?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.