www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Seboostian

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Jud. Neamt, Loc Roman

Other Information

  • Band
    Poison Ivy
  • Gear
    da :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Seboostian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. De anul trecut, dupa un concert de prin vara, am avut probleme cu input jack-ul. Se disfeleteaza piulita mai mereu. Si au inceput probleme cu sunetul, cand schimbam de pe o doza pe alta, erau slabe sanse sa nu se auda output-ul la nivel maxim pe doza selectata, si cand bagam distors hi gain, era un efect mai mult de overdrive. Uneori dupa mai multe insistari la schimbatorul de pozitie al dozelor mergea. Am vazut ca daca infiletez intr-ul fel piulita de la input jack mergea aproape perfect(inginerie romaneasca :)) ) Acum nu se mai aude deloc chitara, dar cand apas cu degetul pe doze/potentiometru/switch, se aude de parca as apasa pe varful cablului de la chitara cand este bagat intr-un amp. Cred ca ground wire-ul are probleme, dar nu sunt sigur. Si nu-s priceput in analizarea unei chitari, nici in sudarea firelor.
  2. Hey, sunt nou pe aici As vrea sa va intreb daca cineva ma poate ajuta sa imi repar chitara sau sa imi recomande niste service-uri bune, raport pret - calitate, pentru reparat chitara. Am sa trimit prin curier chitara.
  3. Hey, sunt nou pe aici As vrea sa va intreb daca cineva ma poate ajuta sa imi repar chitara sau sa imi recomande niste service-uri bune, raport pret - calitate, pentru reparat chitara. Am sa trimit prin curier chitara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.