www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dronology

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About dronology

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  București

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  bass guitar, amp & feedback

Recent Profile Visitors

394 profile views
 1. Vând EGFX Tremolo clonă Tremulus Lune - 400 lei. Clona efectului Tremulus Lune a fost realizată în Norvegia de Erlend Grimseid. Din păcate site-ul https://www.egfx.no/ nu mai este online. Aspectul efectului se datorează unei folii de plastic aplicate pe carcasă. Folia s-a desprins puțin și a intrat praf dedesubt. De aceea am scăzut din preț. Efectul funcționează perfect. Uzură normală. Prețul NU este negociabil. Predare personală București.
 2. Doresc să șterg câteva atașamente postate în anunțuri care nu mai sunt de actualitate. Cum trebuie să procedez? În secțiunea de atașamente a profilului le văd dar nu pot selecta nimic, nu am nici un control.
 3. BOSS HM-3 HYPER Metal - 350 lei București. https://bossarea.com/boss-hm-3-hyper-metal/
 4. Vând head lămpi handmade. Este pentru chitară. Probabil 5W. Are un singur canal. Vine și cu o incintă în care poate fi manevrat. Dacă mai găsesc detalii revin cu un update. București. 500 lei.
 5. Electro-Harmonix EHX Memory Boy Analog Delay se retrage de la vânzare. Zoom Streetboxx SB-246 Drum Machine, Boss HF-2 HiBand Flanger, Boss HM-3 Hyper Metal sunt disponibile. Mulțumesc frumos!
 6. Anubis Fuzz (clonă Black Arts Toneworks Pharaoh Fuzz) - 500 lei Pedală realizată în 2014 de @edy_wheazel ”Practic un Pharaoh Fuzz cu partea de clipping si ton modificata. Tonul original era cam ciudat, avea un potentiometru de medii care avea efect doar daca cel de ton era la minim, am inlocuit totul cu un Baxandall. Modificare ulterioara: R24 a fost inlocuit cu un semireglabil pt. a compensa "pierderile" cauzate de Baxandall.” clonă EarthQuaker Devices Bit Commander - 600 lei Pedală realizată în 2015 de @Razvan S.
 7. Pedală efect chitară Danelectro DSD-1 Shift Daddy Echo + Pitch Shifter - 250 lei Delay și pitch shifter. Funcționează ca un fel de wah-wah.
 8. Rozz s-a dat. Restul efectelor sunt valabile. Mulțumesc frumos!
 9. Epiphone EB-0 Bass short scale - Cherry - 450 lei https://www.thomann.de/ro/epiphone_ebo.htm - bas short scale - corzi flatwound - uzură normală, mecanic și electronic totul e în stare bună imperfecțiuni estetice: - găurile șuruburilor în care se prindea pickguardul au fost astupate - stickerele se pot da jos
 10. Vând ce se vede: Zoom Streetboxx SB-246 Drum Machine - 200 lei stare bună de funcționare, cu adaptor Boss HF-2 HiBand Flanger - 300 lei stare bună de funcționare Boss HM-3 Hyper Metal - 300 lei stare bună de funcționare, velcro pe spate și setările scrise pe hârtie adezivă (ambele se pot curăța) Rozz Distortion R-1 (seamănă cu: Guyatone PS-001 Distortion / Ampeg A-1 Distortion / Tora TS-001 Distortion / Westbury W-01 Distortion) - 150 lei stare bună de funcționare Electro-Harmonix EHX Memory Boy Analog Delay - 300 lei velcro pe spate și setările scrise pe hârtie adezivă (ambele se pot curăța) din păcate cu unele alimentatoare efectul nu se înțelege și nu se comportă în parametri normali. e o problemă des întâlnită la acest model am să încerc să găsesc un alimentator potrivit
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.