www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

EarthWizard

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About EarthWizard

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Craiova

Other Information

 • Gear
  Ibanez sr805, Ibanez BTB675, Ibanez DTB400, Ibanez RGRT421, Bc Rich KKV V2, EBS 30W combo amp, Peavy Vyper, mooer GE100, Zoom B1xon.

Recent Profile Visitors

203 profile views
 1. Ibanez SR 805 AWB, Se vinde basul deoarece aduna praf de ceva vreme. Basul a fost folosit in proporție de 90% in casa si prezinta mici semne de uzura. Electronica activa cu Ibanez Custom Electronics 3-band Eq , doze Bartolini MK1, gatul Sr5 5pc Jatoba/Bubinga Neck iar fretboard este Rosewood. Basul se vinde impreuna cu husa ibanez deluxe iar pretul este 2100 negociabil . Nu sunt interesat de schimburi.
 2. Chitara este in condiții foarte bune, cantata doar acasa. Vand instrumentul deoarece nu il folosesc si doresc sa îmi finanțez alte proiecte. Chitara se vinde împreuna cu o gigbag Thomann E-guitar Deluxe. Instrumentul este numai bun pentru genuri muzicale mai grele, însă cu un set de corzi adecvate poate fi folosita si pentru rock clasic, blues sau jazz pentru cei aventuroși. Prețul este 1600 negociabil. Contact: 0756469619. Specificatiile producatorului: neck type : Wizard III5pc Maple/Walnutneck-through top/back/bod: Nyatoh wing body fretboard : JatobaWhite dot inlay fret :Jumbo frets bridge: Fixed bridge string space : 10.5mm neck pickup : Quantum (H) neck pickupPassive/Ceramic bridge pickup :Quantum (H) bridge pickupPassive/Ceramic hardware colo : Black
 3. Procesor Mooer GE100 intial cumparat pentru repetitie acasa de pe Thomann. Procesorul are 66 de efecte, 80 de patch-uri, looper 180 secunde, tuner , 40 de drum patterns si diferite lessons pentru game si acorduri. De asemenea, unitatea poate fi alimentata cu baterii dar vine si cu un acumulator propriu. Nu ma intereseaza niciun fel de schimb. Procesorul este ca si nou, inca mai are folia pe ecran, deoarece a fost folosit de cateva ori acasa.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.