www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nic-deni

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Canada

Other Information

  • Band
    N/A
  • Gear
    Strat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nic-deni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Multumesc Nicu, am inteles mesajul. Manuale de interpretare caut, am sa incerc sa gasesc Carulli in intregime. Am vazut doar mai multe rezumaturi (excerpts...) Totusi daca cineva ar putea sa-mi trimita ceva materiale, m-ar ajuta mult. Salutari!
  2. Salut tuturor! Sunt incepator si in domeniul chitarei si pe acest forum. Am cantat putin in copilarie dar m-am reapucat acum si fac exercitii zilnice cu ce gasesc pe net. As vrea sa-mi ordonez putin eforturile si as vrea sa folosesc Metoda de chitara de Maria Boeru. As cumpara-o online dar vad ca se vinde numai in librarii in RO, eu fiind in Canada. Nu se vinde online in format pdf ca multe alte carti pe Amazon (cel putin eu nu am gasit-o). Ar putea sa mi-o trimita cineva in pdf, poate si alte resurse de acest gen?... Am foarte multe carti in pdf dar nimic in acest domeniu. As putea sa va trimit cu multa placere altceva in schimb daca se intampla sa am ce cautati. Multumesc anticipat. Nic.
  3. Salut tuturor! Sunt incepator si in domeniul chitarei si pe acest forum. Am cantat putin in copilarie dar m-am reapucat acum si fac exercitii zilnice cu ce gasesc pe net. As vrea sa-mi ordonez putin eforturile si as vrea sa folosesc Metoda de chitara de Maria Boeru. As cumpara-o online dar vad ca se vinde numai in librarii in RO, eu fiind in Canada. Nu se vinde online in format pdf ca multe alte carti pe Amazon (cel putin eu nu am gasit-o). Ar putea sa mi-o trimita cineva in pdf, poate si alte resurse de acest gen?... Am foarte multe carti in pdf dar nimic in acest domeniu. As putea sa va trimit cu multa placere altceva in schimb daca se intampla sa am ce cautati. Multumesc anticipat. Nic.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.