www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Radu Andrei

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    București

Other Information

  • Gear
    Chitara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Radu Andrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut,suntem in formula completa,avem material pentru un album si avem nevoie de o voce care sa poata sa ridice si sa fie serios.Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la 0723533611.
  2. Salut,suntem in formula completa,avem material pentru un album si avem nevoie de o voce care sa poata sa ridice si sa fie serios.Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la 0723533611.
  3. Salut, deja este un solist dar dacă ai ceva înregistrări sa mi trimiți pe wapp, am putea face ceva.
  4. Salut. Pai în general trupele clasice ale anilor 80.Guns n roses, motley crue, ratt, def leppard, dokken, ozzy. Am găsit deja un chitarist/vocalist și ne am apucat de treaba. Dacă ești interesat da mi un mesaj pe wapp.
  5. Salut, mai e valabil anunțul? Și eu caut de ceva timp sa creez o formație exact în stilul glam, 80s. Salut, mai e valabil anunțul? Și eu caut de ceva timp sa creez o formație exact în stilul glam, 80s. Sunt chitarist experimentat. Ma poți contacta la 0723533611
  6. Caut să membri pentru a crea o formație. Eu sunt chitarist experimentat, 8 ani vechime, am cântat în mai multe formații.Proiectul este unul foarte serios. De promovare mă voi ocupa eu. As avea nevoie de un vocalist pentru clean, basist, toboșar și un chitarist ritm. Pentru detalii 0723533611
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.