www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Poida Adrian

Newcomers
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About Poida Adrian

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Romania, Lugoj, Timiș

Other Information

 • Gear
  Modified Flame Guitar and an Marshall AVT100X

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pai faza e ca eu am dat 800 de lei pe ea.
 2. Salutare as avea nevoie de ajutor. Un individ pe jumatate intreg la minte mi-a spart chitara si as avea nevoie de un lutier(Timisoara sau Lugoj).
 3. Salut, ma tot gandeam sa imi curat interiorul amplificatorului pentru ca este mult praf in el(se vede prin gaura de ventilare este un Marshall AVT100), imi puteti da niste sfaturi cum si cu ce sa curat interiorul amplificatorului si butoanele de volum, gain, trebble etc. deoarece se misca destul de greu. Multumesc, anticipat!
 4. Paaai, corzi de la ernie ball not even slinky .012 -.056. Cam heavy dar pentru mine ca, cantaret de chitara ritmica sunt perfecte. Imi dau crunch-ul acela bun si foarte bune la distors si overdrive!
 5. Unde se poate gasi un atelier de customizat ai reparat chitari in judetul timis?
 6. Salutari, am si eu o intrebare, ce sa folosesc sa curăț tolexul de pe amplificator?
 7. Portocaliu firele de la comutator. Albastru firele de la output Mov impamantarea de la bridge Roz cablul de la bridge la comutator
 8. Ok dar eu nu am seymour duncan si nu sunt firele la fel aia e problema
 9. Am si eu o intrebare. Doresc sa conectez doar pickupul cu volumul si direct out. Nu vreau sa mai am comutator si tone vreau doar pickup volume out. Tin sa mentionez ca chitara este una flame achizitionata de pe fly music si nu pot gasi schema de legare a cablurilor.
 10. Salutari, doresc sa achizitionez humbuckerul acesta TV Jones Powertron dar nu stiu ce rama mi-ar trebui si daca stiti imi puteti spune va rog pasii si rama care ar trebui sa o cumpar? Multumesc anticipat.Pickupul e cel din poza.
 11. Salut, ma poate ajuta cineva cu scoaterea pickupului de pe chitara(adica pasii pe care trebuie sa ii urmez) . Tin sa mentionez ca, chitara este una flame luata de pe fly music. Cel de sus din poza. Multumesc anticipat!!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.