www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lungu cristi

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Suceava

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lungu cristi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. E pt ultima dată când scriu cine vrea informații pt chitara sa sune la tel,apropo pt cîrcotași grosu a vândut una ca a mea doar cu fl oyd rose care era 1000 euro,eu nu mai raspund la provocari m-am saturat de comentarii rautacioase!!
  2. Cum care fretboardul,celalalt e lemn de mahon pt neck!
  3. Ai dreptate chitara a fost facuta cum am vrut eu,suna beton,am si proba video si o vand pt ca e păcat să stea degeaba!
  4. Nu sunt grosu, piesele de neck mi le-am adus din america de la swetmac am vrut eu sa fac ceva si m-am liniștit asa ca am cumparat un grosman,iti dau nr lui de tel daca nu crezi intreaba-l pe el,eu asa stiu ca e handmade.Uitate pe facebook ca mai are vreo 2 chitare la vanzare si ai s-o vezi si pe asta ,daca nu era facuta de el nu punea postarea cu chitara sigur după cum il stiu eu!
  5. M-am uitat acum pe facebook este si proba video si chitara cu mine cine este interesat vorbim la telefon,nu cânt in nici o trupă asa ca e păcat să stea în casă,super pt metal!
  6. Chitara este ca si noua am cumparat-o pt ca am vrut un grosman,uitate pe facebook la cristiangrosu si ai sa vezi ca are una cu floyd rose cu 1000 euro,a mea e cu bridge fix de aia e mai ieftina ai s-o vezi tot la el pe facebook, am cântat de câteva ori in casa e un hobby de-al meu ,chitara mi-a facut-o la comanda nu e facuta pe vapor!
  7. cine nu crede ca e facuta de grosu sa sune la el,chiitara e facuta in bucuresti de grosu e handmade o vand pt ca mai am 5 chitari si sta degeaba a fost un moft de al meușnu sunt cantaret profesionist chitarile sunt un hoby!
  8. Pt cunoscători sau cine vrea sa-si faca o chitara sunt pt neck aduse din USA de la singa la dreapta tastiera 25 dolari lemnul de mahon 65 dolari truss rod dublu 25 dolari
  9. Cordar schaller nou cu folie pe el
  10. Cheite headstock reverse 100 ron
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.