www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leonardo

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Leonardo

  1. Am un buget de 700 de lei pentru un amplificator, sa iau un boss katana 50 mk2 SH si sa risc o țeapa(in general nu prea am incredere in SH pe care nu le pot testa in prealabil) sau sa iau un combo nou(un orange sau marshall ce-l mai probabil).

  2. Acum 58 minute, vektor a spus:

    Rg350 are tremolo si e flat top, telecaster are complet alt design ...

    De ce ai ales rga42 ? 

    Rgat62 e neckthrough si vine din fabrica cu niste doze foarte bune. 

    Stiu ca telecaster este complet alt design, nu vreau neaparat un superstrat

    Ma intrebi de ce am ales un rga42

    In principiu, (desi probabil o sa para o prostie) din cauza faptului ca pare comoda, si a designului demential (i really like the color)

    Ceva mai ieftin ar fii un rg421 (1400lei), am impresia ca dozele/electronica nu difera cu nimic, dar acest este un simplu blank.20200215_123602.jpg.3dceed87058ac8bf1b4d9f0a81f55535.jpg20200215_123548.jpg.6b0c88e5eb7abb39f4d9e76ed541206a.jpg

    Difera mult, rga 42, are fata si marginile "usor rotunjite"(daca ma pot exprima asa).

  3. Acum 43 minute, razvann a spus:

    pretul e principalul criteriu de selectie?

    Incerc sa nu depasesc un anumit buget, orice chitara care se incadreaza in categoria de pret aleasa si arata bine ca design, trece in cosul de cumparaturi, apoi le ascult(pe youtube) pe fiecare in parte si decid care este mai potrivita.

     

  4. Acum 26 minute, apocapsile a spus:

    Merită o excursie poate la București sau prin Timișoara, Craiova, Pitești,unde or fi mai aproape de tine.

    Nu ai cum să știi care ți se pare mai "a ta" până nu cântărești câteva în mână. Poți încerca și vreun Ibanez GIO la MC Music (am văzut unele foarte faine în magazin) și mai multe Les Paul dacă ajungi la Cluj, București sau Brașov la Guitarshop etc.

    Na, eu aș merge la Cluj sau București pentru a mă documenta, au mai multe chestii. Le care poate le găsești pe urmă și mai ieftin second pe forum sau olx, în stare bună.

    Nu spui rau, eu personal asi alege Timisoara, dar e greu sa te deplasezi 250-280 de km cand ai 15 ani si parinti nu vror sa auda de rock, chitara si asa mai departe.

  5. Acum 10 minute, apocapsile a spus:

    Te-ai uitat și unde anume găsești gâturi de înlocuit pentru CR100? Și cât ar costa? Întreb și eu așa :) 

    In primul rand, ai dreptate nu m-am interesat.

    Acum 11 minute, apocapsile a spus:

    Dacă nu cumva îl ții pe rând în cuptor și frigider, nu cred să fie probleme în timp care nu se văd din start

    In al doilea rand, funny ,si mersi pentru ca m-ai ajutat

    Acum 12 minute, apocapsile a spus:

    vezi în magazin cum ți se par etc

    In al treilea rand ,nu sunt magazine in Tg Jiu si probabil nici in Gorj dar m-am interesat pe net.

  6. Salut lume! Dorsc sa cumpar un les paul, pana acum m-am gandit la un Cort CR100 la 800 de lei (https://www.soundcreation.ro/chitare-electrice-model-lp-cid490/cort-cr100-crs-id14322.html) dar ne avand prieteni sau cunostinte in domeniu, am apelat la google. Aici am gasit anumite site-uri care criticau firma Cort, ca aceasta ar produce instrumente de proasta calitate si asa mai departe, parerea voastra care este ?

    O alternativa la les paul-ul pe care il caut ar fii un Harley Benton SC-400 ceva mai ieftin, dar are o caracteristica pe care eu o consider problema : are gatul lipit de corp .Am vazut ca in general este o caracteristica cautata la chitarele electice de tip LP, pentru mine reprezinta un "neajuns" din cauza faptului ca am auzit ca gatul se poate deforma, de la schimbarile bruste de temperatura, si dilema ramane, gatul poate fii inlocuit sau trebuie schimbata chitara. Aceeasi intrebare, parerea voastra care este ?

    Amp-ul l-am ales deja, este un Marshall MG15 (https://www.soundcreation.ro/combo-uri-si-stack-uri-de-amplificare-cid433/marshall-mg15-cfr-id16185.html), initial m-am gandit la un Yamaha GA15 II, dar ceva m-a facut sa ma indrept catre Marshall. Inca nu am cumparat nimic din cele de mai sus (inca strang bani), spuneti-mi parerile voastre.

    Nu ma intereseaza anunturile !

  7. Salut! Sunt incepator si de ceva timp doresc sa cumpar o chitara electrica marca ibanez dar nu ma pot decide intre:

    Ibanez IJRG 200

    https://www.mcmusic.ro/electrice-40/ibanez-ijrg200u-pachet-chitara-electrica-cu-accesorii.html

    Ibanez GRG 131 DX

    https://www.mcmusic.ro/electrice-40/ibanez-grg131dx-bkf-chitara-electrica.html

    Ibanez GRX20

    https://www.mcmusic.ro/electrice-40/ibanez-grx20-bkn-chitara-electrica.html

    Si as mai avea o intrebare: Ce parere aveti despre un incepator cu chitara de 700-900 de lei pentru ca am auzit ca este o ideie proasta pentru ca se poate strica usor in mana celor neexperimentati.

    Astept parerile voastre...

  8. Salut! Numele meu este Leonardo, am 15 ani si de ceva timp mi sa pus pata pe cantatul la chitara, problema este ca nu stiu cu ce se mananca, nam habar de nimic, tot ce stiu este ca vreau sa fie o chitara electrica modelul stratocaster sau super stratocaster, sa fie noua, sa coste intre 500 si 950 de lei si sa sune bine pe ritmuri de rock sau blues .Ce-mi recomandati

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.