www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

koenigstiger

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

koenigstiger last won the day on May 9 2019

koenigstiger had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

koenigstiger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Salut și merci! Din păcate, ai dreptate - nu e deloc aria mea. Sunt ani de când n-am mai ascultat cele menționate, darămite să le cânt. Spor la căutat!
  2. Salutare tuturor! M-ar interesa orice din aria de black - fie tradițional, fie post-black (de exp. Harakiri for the Sky, Amesoeurs sau chiar Alcest). Dau cu chitara la nivel mediu și basul undeva la mai OK decât media. Nu mă deranjează nici s-o luăm de la 0, nici să dăm covere, nici să învăț ceva piese noi, important e să „ne simtem bine”. Aș dori să purtăm discuțiile în privat despre past-experience și alte detalii de preferințe și influențe muzicale. Mulțumesc și zi faină!
  3. Salutare, Am avut de curând șansa să testez chitara lui Roberto, care m-a rugat să-i fac un review sincer, atât pentru el, cât și pentru public. Așa că, pe lângă feedback-ul pe care i l-am dat, am să las aici aceleași lucruri, în scris. În primul rând, chitara se simte ca un high-end, atât la atingere, cât și vizual. Finish-ul mi-a plăcut în mod special, îndeajuns de lucios cât să arate ca un adevărat custom, dar îndeajuns de plăcut cât să nu fie kitschos. Mi s-a părut interesant și util și faptul că spatele gâtului a fost lăsat satinat, pentru o alunecare mai ușoară a mâinii pe el. Doza DiMarzio e OK, dar asta ține de preferințe. Am apreciat și că hardware-ul este de calitate, nu mai vorbim de chinezării. Singurul upgrade pe care l-aș mai fi făcut ar fi fost niște locking tuners, dar cât am cântat la chitară nu a părut să se dezacordeze. Nu am cântat-o nici foarte intens, dar cât am avut-o în mâini a fost ok. Griful e confortabil și drept, accesibilitate bună la tastele înalte, iar tastiera de arțar e foarte mișto. Părțile negative țin mai mult de „nitpicking”, nimic grav sau funcțional. Acțiunea, la momentul ăla, mi s-a părut un pic mai mare decât mi-aș fi dorit. Oricum nu era pic de fretbuzz pe grif, deci cred că putea fi lăsată mai jos fără probleme. Am vorbit și atunci cu Roberto și, din ce am înțeles, era într-un setup inițial, care urma să fie retușat. Am văzut și video-ul lui Ciprian de la Spectral, unde acțiunea pare mai joasă, fără buzz. Presupun că s-a rezolvat. Îmbinarea grifului cu lemnul ce ține de headstock se vede și e marcată de o „cicatrice” neagră la îmbinare. Nu se simțea la atingere, problema e doar de natură estetică. Tot din aria „vizual”, cele două wing-uri sunt din lemne diferite, iar în timp ce partea de jos (sau dreapta, dacă te uiți frontal) mi s-a părut că arăta excelent, cea de sus nu mi-a plăcut deloc. Și acest detaliu ține tot de preferință. Alt mic detaliu pe care Roberto m-a asigurat că-l va rezolva a fost atingerea lemnului de după nut, spre headstock, de către corzile mai groase, din cauza unghiului pe care-l formau spre chei. Părea să fie vorba doar de o retușare prin șlefuire. Oricum, am fost chiar impresionat de build-ul ăsta. Dacă aveam nevoie de un 7 string, cred că o luam. Prețul este foarte OK pentru o chitară fanned fret, cu 7 corzi, neckthrough și făcută de mână, cu componente OK. Roberto e clar pe un drum ascendent cu chitarele sale, iar chitara merită măcar văzută și testată.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.