www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

InarroMage

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by InarroMage

  1. Salut, as vrea sa stiu daca exista prin Iasi vreun lutier care m-ar putea ajuta cu niste modificari la o chitara. O sa achizitionez curand un Jackson RRX24 Black with Yellow Bevels si as vrea sa-i fac un cutaway cum au chitarele lui Alexi Laiho pentru a ajunge la freturile inalte mai usor, si totodata as vrea ca jumatatea superioara a fretboard-ului sa o fac scalloped (practic de la fretul 13 pana la 24).

  2. Hmm nu arata rau deloc dar o chestie as vrea sa zic. Eu am deja un stratocaster cu tremolo standard si ma gandeam ca daca imi iau o chitara noua ziceam poate luam ceva cu floyd rose, mai ales ca am vazut ca e destul de misto faza cu genul ala de tremolo acum nush daca se merita sa imi iau acum cv cu floyd rose si sa nu ma duc pe cv standard fara tremolo. Nu am eu cine stie ce experienta de chitara am abia un an dar nush ori sa imi iau cv cu floyd rose ori ceva standard fara tremolo adica. 

  3. Salutare vreau sa imi cumpar o chitara noua si am gasit 2 modele faine dar nu stiu exact pe care sa il aleg. Imi poate da cineva o recomandare va rog?

    1) https://www.soundstudio.ro/chitara-electrica-jackson-js-32-warrior-with-floyd-rose.html

    2) https://www.soundstudio.ro/chitara-electrica-cort-x-11-bcs.html

    Inca ceva, imi puteti spune si daca acel floyd rose e ok tinand cont de pretul chitarii? Nu ma astept sa fie ca un floyd rose de la o chitara de 3000 de euro dar totusi as vrea sa stiu daca isi poate face treaba

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.