www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ion824

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About Ion824

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  chitara electrica, Pedale etc

Recent Profile Visitors

578 profile views
 1. Salutare, La schimb aș avea de dat următoarele pedale: Tc electronic Flashback x4 Electro-harmonix Cathedral stereo reverb Tc electronic hall of fame EarthQuakerDevices - Data Corrupter Digitech RP1000 - multi-effect processor Aștept ofertele voastre.
 2. Am postat în categoria greșită inițial, dacă e vreun moderator pe-aici, vă rog să ștergeți postarea această, și să rămână doar aia din categoria ”căutăm instrumentiști”, ca să nu avem duplicate.
 3. Salutare, Suntem doi omuleți 1 chitarist + 1 flex (chitară la moment dar poate și bas sau tobe) și vrem să formăm o trupă de Post Rock în București Căutăm oameni care să fie pe aceeași undă cu noi ca să ni se alăture, iar în privința instrumentelor ne putem adapta în funcție de ce instrumentiști găsim. Postarea inițială cu câteva idei despre viziunea noastră asupra proiectului e aici: Link Și aici e demo la prima noastră piesă: Dacă sunteți interesați, lăsați-ne un mesaj, Mulțumesc
 4. Salutare, Suntem doi omuleți 1 chitarist + 1 flex (chitară la moment dar poate și bas sau tobe) și vrem să formăm o trupă de Post Rock în București Căutăm oameni care să fie pe aceeași undă cu noi ca să ni se alăture, iar în privința instrumentelor ne putem adapta în funcție de ce instrumentiști găsim. Postarea inițială cu câteva idei despre viziunea noastră asupra proiectului e aici: Link Și aici e demo la prima noastră piesă: Dacă sunteți interesați, lăsați-ne un mesaj, Mulțumesc
 5. Salutare, O pedală excelentă de delay/looper de care sunt foarte mulțumit, totuși am decis să fac un upgrade și vreau s-o vând. Este în stare foarte bună, vine și cu alimentator original. Are velcro pe spate căci o am pe pedalboard.
 6. Pedala funcționează în active mode. Defectul constă în faptul că în bypass mode (când este inactivă) nu mai trimite semnalul mai departe. Deci poate fi folosită cu succes cu un line-selector și fiind mereu activă în cadrul acelui loop.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.