www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

OVTM

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    TM

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OVTM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Marshall amp si cabinet se retrage de la vanzare! Multumesc RGC.
  2. Chitara se retrage de la vanzare! Multumesc RGC.
  3. Am decis sa mai ofer acest Marshall set ptr inca 2 zile cu ultima reducere de pret: 1,000 de euro ptr amp si 450 de euro ptr cab; putin negociabil daca le luati pe amandoua! Sunati si veniti doar daca aveti cash in hand in TM!! Ultima sansa de a avea un set Marshall rar la un pret redus!!!
  4. Am decis sa mai ofer chitara ptr inca 2 zile la un pret mai mult decat rezonabil: 1,100 de euro, foate putin negociabil; sunati si veniti doar cu cash in hand si face to face in TM!! Ultima sansa ptr o chitara de exceptie!!!
  5. Pretul scade la 1100 de euro sau lei ptr head si 500 de euro ptr cabinet. Usor negociabil la 1500 de euro pe set daca veniti cu cash in hand! Un half-stack ca si asta se gaseste mai rar si suna excellent pe chitara sau bass! Cumparatorul nu va regreta, statiile vintage Marshall sunt foarte apreciate!! \m/
  6. Pretul scade la 1200 de euro sau echivalentul in lei, usor negociabil pentru cei ce vin cu cash in hand! Cumparatorul nu va regreta, este o chitara exceptionala!! \m/
  7. De vanzare un half stack Marshall set, excellent pentru bass sau chitara. Amplificatorul este un Marshall Super Bass 100w, MK2 din 1990, seria JCM800, original din UK, fara modificari. Electronica este neatinsa si functioneaza asa cum trebuie, cu exceptia pot-urilor care ar mai trebui curatate cu spray ptr ca fac zgomot la rulare, amp-ul nefiind cantat decat rar. Difuzoarele Celestion 100w de 12" sunt originale si suna excellent, fara distorsiuni. Cosmetic, setul este in stare buna considerand vechimea lui, cu mici defectiuni la tolex. Lipsesc un capac la maner si unul la speaker aux jack din spate (amandoua din plastic, se gasesc de inlocuit..) Tot setul vine curatat pe exterior pentru cumparator. Seria JCM800 a fost din 81-91 si acest set este destul de rar. Suna bine pe lampa, tare ca volum si arata cool pentru orice fan Marshall!! Pretul este de 1200 euro daca vreti head-ul separat si 600 euro cabinetul separat; negociabil usor, in limita bunului simt. Prefer sa le dau impreuna, adica head-ul cu cabinetul la 1600 euro. Anuntul este valabil doar pentru 10 zile!! Sunati la 0356264074 sau 0732801375 doar daca sunteti interesat real si aveti cash in hand! NU trimit prin curier sau prieteni, cumparatorul trebuie sa vina sa-l preia din TM. NU prefer un schimb decat daca aveti un Gibson USA LP Standard, Custom or ES-335 (la schimb valoarea se ajusteaza corespunzator..) Va multumesc! RGC rocks!!
  8. Vand DE URGENTA Jackson DK1 adusa din USA, originala, nemodificata, din anul 2001, linia US Select Series cu top of the line specs: grif quartersawn, compound radius de 12-16" cu bounded ebony fingerboard si mother of pearl inlays, scala de 25.5" si 24 de taste jumbo ca noi pentru ca a fost necantata. Corpul este din alder cu flame maple top, dozele EMG 81, 85 iar Floyd Rose-ul este original. Culoarea transparent negru vine doar cu hardware chrome si arata impecabil cu doar cateva mici semne, aproape imperceptible. Actiunea este foarte joasa si se canta extrem de usor, un vis pentru fanii metal, shreders si nu numai... Chitara vine doar intr-o husa moale, nu am adus-o in toc (am ajustat pretul deja..) Pretul este 1.300 de euro, negociabil in limita bunului simt. Sunati la 0356264074 sau 0732801375 doar daca sunteti interesat cu adevarat si aveti fondurile necesare, adica CASH!! si NU sunt interesat de schimburi, doar daca vorbiti de un Gibson USA LP STD, Custom sau ES-335 (bineinteles ca si chitara mea are alta valoare ptr schimburi..) NU o trimit in tara prin curieri sau prieteni, cumparatorul trebuie sa fie din TM sau sa vina in TM si sa o ia personal cu cash in hand, face to face!! IMPORTANT: Chitara este de vanzare doar pentru 10 zile dupa care voi sterge anuntul! Pentru cei care se intreaba: da, este aceeasi chitara care a mai fost postata in RGC anul trecut de my best friend.. Oricum, acum m-am hotarat sa o vand eu asa ca revine la vanzare.. Cine o cumpara nu va regreta ptr ca e o chitara de exceptie!! Va multumesc ptr intelegere! RGC rocks!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.