www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gherman

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gherman

  1. Am reusit intr-un final sa le montez.Ideea era ca exista o diferenta de cod al culorilor si intre doza de neck si pickup de la rockfield-legasem gresit 2 cabluri.Stie cineva cum as putea sa probez daca am legat totul cum trebuie.Tot am impresia ca sunetului ii lipseste ceva din  dinamica/si din punch-ness mai ales pe corzile  SI/MI.(Cant pe un  peavey 6505+ 112 fara nici un alt EQ sau efect) !Cablul cu banda verde reprezinta doza NECK!

    SD.jpg

    sd2.jpg

    sd3.jpg

  2. Exact asta a fost maniera pe care am abordat-o si eu (uzand de schema de mai sus :D) dar fara rezulatate prea bune...Ma gandesc ca BW nu sunt compatibile cu chestiunile astea phase switch sau pahse reverse de la rockfield.Cunoaste cineva vreun lutier prin Iasi/Suceava? Multumesc de feedback! 

  3. Salut! Mi-am cumparat recent o pereche de doze SD Black Winter si am incercat sa le montez pe un Bc rich Assassin Fx6...Problema e ca vechile doze sunt Rockfiled Mafia iar codul culorilor celor doua brand-uri nu corspund...Una peste alta am rezolvat problema asta(firul verde de la Rockfield=firul rosu Duncan), dar in momentul in care le-am montat (am folosit wiringul de la rockfield) dozele parca nu suna conform asteptarilor.Chitara are:1 buton de volum, 1 buton de ton, un selector de doze in 3 trepte(3 way  toggle) si 3 selectoare push/pull care nu prea inteleg cum functioneaza exact.Imi poate da cineva niste sugestii?Multumesc!

  4. Pret: 002
    Localitate: Iasi
    Contact: Traian.gherman2014@gmail.com
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    As dori sa achiziționez un maxon 808x.nu dau înapoi nici de la oferte care vizează modelul clasic 808.multumesc

     

  5. Multumesc mult de sfaturi! incercand sa reglez lucrurile m-am lovit de alta problema:exista in meniul pe care-l accesezi apasand butonul SYSTEM sectiunile pentru INPUT LEVEL si INPUT PRES.pe care nu stiu cum sa le gandesc pentru chitara mea.Deasemenea mi-ai putea da ceva sfaturi pentru EQ-ul global cel pe care-l accesezi din OUTPUT SELECT?Multumesc anticipat! Saptamana faina!

  6. Salut! Mi-ar putea explica cineva cum se face mai exact si/sau ce presupun Input level matching si Output level matching? Mentionez ca am o chitara bc rich assasin fx6-doze pasive si un amp peveay 6505 care imi permite sa conectez totul folosind metoda celor 4 cabluri.Notiunile de output si input level matching le-am gasit in Boss GT brilliance dar n-am inteles ce presupun(pg 12 a manualului) Multumesc!

    Boss_GT_8_Brilliance.pdf

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.