www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lars_andrew

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bacău

Other Information

  • Band
    în căutare
  • Gear
    Deocamdata un Takamine GD10-NS acustică, set de tobe Ddrum d2r și un set de tobe electronice.

Recent Profile Visitors

1534 profile views

lars_andrew's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. 1. Ca buget nu m-am gândit. Dar totuși să nu fie foarte scump. 2. Vor fi folosite in principal ca redare muzică de pe un laptop/TV. Dar dacă duce, aș pune și tobele electronice. 3. Dimensiunile amp-ului să fie cât mai mici posibile. Și e vorba de o cameră de zi (max 20 mp). Repet, aș vrea să folosesc boxele de pe un sistem audio vechi. Cum și ce și dacă se merită ar fi o altă întrebare.
  2. Salutare, Cer un sfat, o părere, de la voi cu privire la următoarea problemă: Am un sistem audio vechi (Daewoo) si mă enervează că e prea mare. Așadar, vreau să folosesc boxele și să renunț la „dulap”. Un lucru îl înțeleg, că îmi trebuie amplificator. Ce amplificator am nevoie să pot folosi boxele (cred că sunt de 8 ohmi)? Recomandări pentru ceva care să sune bine? Se merită să investesc? P.S.: Nu sunt un cunoscător al acestui vast domeniu numit electronică! Be kind! 🙄
  3. Salutare, Mă gândeam că ar fi util pentru toți cei care dețin un set de tobe, implicit un set de cinele, să aflăm / învățăm cum să curățăm cinele noastre de toate zilele, într-un mod mai practic, eficient și cu produse de curățenie pe care le avem prin casă. Propun pentru cei mai experimentați să rupă puțin din timpul lor și să ne sugereze câteva soluții de curățare, în afara celor pe care le găsim în magazinele specializate. Spre exemplu, eu mă gândeam dacă ar fi o idee bună să curăț Ride-ul cu cif pastă (fără clor)? Păreri? Idei? Sau poate ați încercat cu alte produse ...
  4. da... am inteles... ma gandeam poate are cineva printr-un colt uitat, un tom ...
  5. uau! ... am dat întamplător peste topicul asta! foarte frumoasă încercare de adunare.. Presupun ca e prea târziu (mult prea ...) sa mă afirm și eu aici! Culmea ar fi sa îmi mai raspundă cineva, având în vedere vechimea topicului, dar hey... fingers crossed! Eu sunt Victor, dar toti prietenii imi spun Lars și sunt vinetic acilea la Bacau. Locuiesc aici de 7 ani.
  6. Salut. E si bratul inclus? (m-a dus in eroare poza)
  7. Salut! Mai e valabil anunțul? Dacă da, aș dori să știu ce adâncime are tomul. Mulțumesc!
  8. salut. Eu caut un tom de 10, dar mă interesează foarte mult adâncimea lui. Mulțumesc!
  9. Salutare, Ca idee, imi trebuie sa completez un set de tobe DDRUM D2R (ieftin) pentru practice si am nevoie de: - TOM 10X7 - de preferat negru si sa aiba prindere normala fara bila; - brat pentru tomul de mai sus. PS: Atases o poza cu un brat ce-mi trebuie mie.
  10. Salutare! Vin cu o întrebare, pentru cei din Bacău: Sunt săli de repetiție în orașul Bacău? Dacă da, un preț, locație, număr de contact. Mulțumesc anticipat!
  11. Salut! Sunt tobar și dețin un set de tobe electronice. Dacă mai e valabil și nu ți-ai găsit tobar, poate putem pune bazele unei colaborări. Mă găsești pe Facebook - Lars Andrew - sau mă poți contacta direct 0741 671 009. Menționez că sunt din Bacău.
  12. Greșeală... victor.sau.lars@gmail.com
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.