www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sorin1501

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Sorin1501 last won the day on November 16 2023

Sorin1501 had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Outside the Lines
  • Gear
    Fender Wayne Kramer Strat

Recent Profile Visitors

2014 profile views

Sorin1501's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Reputation

  1. Dau aceasta pedala de chorus/flanger/vibrato. E pedala signature a lui Petrucci, foarte versatila. Cu pedala asta in rig ai toata modulatia din lume si toti parametrii de care ai nevoie sa o controlezi. O dau pentru ca mai am un chorus so this one has to go.
  2. Dau aceasta pedala de delay/reverb. E o scula foarte interesanta dar care nu isi mai gaseste locul in pedalierul meu. E aproape noua, vine in cutia originala. Pretul este fix si accept si schimburi.
  3. Vand aceasta pedala de drive. E aproape noua, am folosit-o la cateva repetitii dar din pacate e prea nervoasa pentru nevoile mele. Pretul este fix, accept si schimburi vox.jfif
  4. *Momentan nu se pot incarca poze pe forum, pentru cei interesati pot trimite poze pe whatsapp* Caut sa schimb un strat PRS Silver Sky SE cu alt strat sau un semi hollow. Nu cred ca e o chitara care mai are nevoie nici de prezentare si nici de controversa. In umila mea parere, chitara asta e sweetspotul perfect. Suna asa cum ar trebui sa sune un strat, build quality top asa cum stiu PRS sa faca si pret absolut corect pentru ce livreaza. O am de cateva luni, arata ca noua, vine cu corzi noi Elixir si gig bag PRS. Se poate vedea si testa in Bucuresti.
  5. Dau acest Marshall Class 5, un soi de plexi if it was a combo. Full lampi, luat de la Mihnea Ferezan. Suna senzatie, daca as avea o casa pe camp as canta toata ziua la el. Din pacate stau in Bucuresti si am vecini, ceea ce m-a facut sa cant pe el foarte putin motiv pentru care il si dau.
  6. Un amp foarte dragut pentru studiu acasa. 15W cu o lampa 12AX7 in preamp. It packs a punch. Poate sa fie si loud in timp ce ramane placut pe clean si drive. Il vand pentru ca nu il folosesc
  7. Pentru tine sunt dispus sa fac o exceptie
  8. Saluti! Imi doresc sa schimb chitara din imagine. Mentionez ca estetic arata superb si a primit fata de varianta stock un bridge si cheite Grover gold plated. Nu ma inteleg cu forma hollowbody asa ca vreau la schimb un strat. Vine cu husa.
  9. Nu cred ca mai are nevoie de prezentare. Am lucrat cu toate microfoanele de podcast posibile, suna by far cel mai placut si rotund. L-am folosit pentru un show de radio si am avut grija de el ca de copiii mei. Microfonul per se arata si functioneaza ca nou, surubul de pe grip prin simpla strangere a inceput sa ramana fara vopsea pe dansul. Nuj ce dreq au facut cu acel surub pentru ca in rest e o scula care trece si la arma alba in caz de circ. Vine cu un case. Super recomand
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.