www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MarcoVInter

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Band
    Monokrom
  • Gear
    Fender American Strat,MIM strat,Epiphone Tom Delonge Signature Model,Ibanez acustic,VOX AC 30 head si cab

Recent Profile Visitors

1062 profile views

MarcoVInter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Vreau sa imi adaug la colectie un Gibson SG,sunt dispus sa ofer un Epiphone Les Paul Special+un ES-339 Tom DeLonge signature model echipat cu doza Dirty Fingers la Gibson.Pe langa asta mai dispun de un Fender American Special Stratocaster si de un Fender MIM Stratocaster 2012(Arctic White/Maple Neck),daca e este cazul unei diferente de pret se poate rezolva(mentionez ca am in posesie si cateva pedale,Boss-ODX 1,Marshall Govner Distortion,Vox Wah/Wah,Boss Digital Reverb,MXR Dyna Comp,MXR ZW chorus si un Spark Booster/versiunea cu setari de boost mid,clean,fat/,) daca ai vreo propunere astept oferte. (Am case pt unele dintre chitari).
  2. Chitara a fost cumparata anul trecut si a fost folosita in 13 concerte si pentru inregistrarea a 2 a piese.Motivul pentru care o vand este achizitionarea unui Gibson SG.Pentru ai asculta puternica doza GIBSON Dirty Fingers,specifica formatie Blink 182,Angels and Airwaves si multe altele puteti asculta ce am scos eu din ea,puteti cauta pe yt Monokrom-3,14(S). PS:accept la schim Epiphone SG 400 pro.
  3. Chitara a fost achizitionata in urma cu 4 luni si este in stare impecabila.Motivul pentru care o vand este acela de a achizitiona un Gibson SG.Accept schimburi cu un Epiphone SG standard sau suma afisata mai sus.Les Paul-ul a fost folosit intr un singur concert in deschiderea trupei The Monojacks in Timisoara si pentru o sesiune de inregistrari,în rest a fost neatinsa.Astept oferte:D. PS: Chitara o dau impreuna cu un case Thomann.Pretul total a fost 2050,consider ca suma de 1849 lei e corecta,dar totusi pretul e negociabil.
  4. Schimb Fender Strat(2)sau Epiphone Les Paul sau Tom DeLonge signature semi-hallow body pe Fender Telecaster (American) sau Gibson SG
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.