www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Iustin19

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timișoara

Other Information

  • Band
    The Other You
  • Gear
    Fender Strat Mexico HSH, VOX AC15C1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Iustin19's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Reputation

  1. Salut! Da, mai este valabil. Între timp am aruncat cutia, că nu mai aveam unde s-o țin, în rest totul este ca in descriere și poze.
  2. Am cumpărat această chitară în decembrie 2022 de la SoundCreation pentru a o avea ca back-up la gig-uri. Am folosit-o foarte, foarte puțin, deci este ca nouă. Mai are garanție până în decembrie 2024. Este o chitară foarte bună pentru începători, oferind mai mult decât oferă alți producători la acest preț, cum ar fi Fender Squier. La prețul acesta eu nu am găsit o chitară mai bună. Are corp de arin (alder), gât de arțar (maple) și tastieră de palisandru (rosewood). 22 de freturi cu doze single-single-humbucker, după cum se vede și în poze. Nu are coil split pentru doza humbucker. Mai multe detalii se pot alfa oricum de pe site-ul SoundCreation sau Thomann. Prețul uneia noi este în jur de 1200 lei. Se poate vedea și testa în Timișoara, dar livrez și în țară. O vând pentru că-mi doresc să-mi cumpăr o a doua chitară dintr-o gamă superioară. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, folosiți chat-ul sau sunați. Prețul e ușor negociabil.
  3. Cine suntem? Suntem o trupă care cântă exclusiv piese proprii, predominant in limba engleză. Cred că indie pop rock este genul care descrie cel mai bine ce cântăm. Suntem in formulă completă (cu excepția basului, evident), adică voce, chitară electrică, chitară acustică, clape și tobe. Am inceput ca hobby in 2017, dar încet încet am devenit tot mai serioși cu muzica și compusul. Deocamdată avem 10 piese lansate și care pot fi ascultate pe Spotify (https://open.spotify.com/playlist/0fCtzkoBsDLYSTz5LOUsQ7?si=541M7RCzSIe3PG9dWigYTg) sau YouTube (https://youtube.com/c/TheOtherYou). Mai avem și alte idei în lucru, în diverse faze de evoluție. Câte puțin despre viziunea trupei se poate citi în acest articol: https://www.pressalert.ro/2021/04/noul-single-al-formatiei-un-indemn-pentru-cautarea-curajului-interior-de-fi-autentici/ Când repetăm? Zilele de repetiții sunt cele de luni și joi de la ora 20:00 până la 22:00. Când compunem, în general ieșim câte un weekend la căsuța de vacanță a bateristului, la țară, în județul Timiș. Ce căutăm? Urmărim câteva aspecte la basistul pe care-l căutăm. Pe de-o parte să cânte minim decent la bas, desigur, dar mai important decât asta este calitatea sa umană și să se integreze în grup. În trupă este o atmosferă prietenească și vrem ca asta să se păstreze în continuare. De asemenea, seriozitatea este o condiție vitală. Vrem om pe care ne putem baza, care vine la repetiții constant și-și face treaba. Desigur, ne dorim ca cel care vine să-i placă atmosfera din trupă, dar și stilul pe care-l cântăm și să-și dorească să vină cu idei noi și să contribuie cu încredere la compus. Deocamdată nu câștigăm bani din muzică, dar ne străduim să ajungem și acolo. În concluzie Dacă rezonezi cu viziunea trupei, ți se pare interesant proiectul, îți place stilul muzical și vrei sa vorbim mai multe, scrie-mi sau sună-mă și vedem pe mai departe de acolo. Iustin Negru Mail: iustinnegru19@gmail.com Tel/WhatsApp: 0742 529 720
  4. Vând procesor de efecte Mooer GE300 în stare excelentă, perfect funcțional, fără vreun viciu estetic sau de funcționalitate. Este cumpărat în August 2021 de la McMusic și mai este în garanție până în August 2023. Nu mă interesează schimburi. Predare personală în Timișoara sau livrare cu verificare în țară, prin curier. Pentru mai multe detalii despre produs, scrieți-mi sau sunați-mă.
  5. Doze de pe un Mexican Strat cumpărat în 2017 de pe Thomann. Am schimbat dozele cu unele active EMG și cu acestea nu am ce să mai fac. Se vând cu tot cu potențiometre. Au și coil splitting pentru a le muta în mod single coil. Sunt în stare foarte bună, perfect funcționale. Atașez și imagini cu chitara de unde sunt și cu screenshot din factura Thomann, pentru mai multe info și veridicitate.
  6. Cumpăr TS808 cu predare personala sau curier.
  7. Pedală noise gate încă în garanție. Am luat-o nouă de pe GuitarShop. Mai are 1an+ garanție. Se poate vedea și testa în Timișoara. Exxpediez și în țară.
  8. Pedala este în stare de funcționare perfectă. Inclusiv estetic este ca nouă, cu excepția faptului că rotița de plastic de la al doilea potențiometru s-a rupt. Potențiomentrul însă funcționează normal. Preț ușor negociabil. Pedala se poate vedea și testa în Timișoara. Expediez și în țară.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.