www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vanax McKenna

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vanax McKenna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Doresc sa cumpar cablu push back (cloth wire) shielded si unshielded pentru un rewire (in kit nu a venit suficient) http://www.stewmac.com/Pickups_and_Electronics/Wire/Vintage_Push-back_Wire_-_50_feet.html http://www.stewmac.com/Pickups_and_Electronics/Wire/Shielded_Push-back_Wire_-_16_inches.html
  2. Sunt foarte interesat sa cumpar un set de doze Gibson Classic 57 (neck) si Classic 57 plus (bridge) Tot caut dar de dau instant, PLS HELP!
  3. Daca mai ai doza bridge si este Super Distortion o vreau eu. PM cu nr tau de tel si discutam
  4. Salutare forum, as avea nevoie daca ma poate indruma cineva de unde as putea achizitiona in romania(bucuresti) unelte de lutier, mai exact unealta de masurat actiunea la chitara, preferabil cu gradatie in sistemul metric(mm nu inch). Multumesc anticipat.
  5. Am un disc de fildes (segment de corn elefant) care are aprox 7 cm diametru si 6-7mm grosime si doresc sa confectionez un nut si sa il inlocuiesc pe cel existent, intreaga operatiune(confectionare si inlocuire) costa 50 ron la Dl. Eugen Cretu - 0721 250 133, un lutier incredibil de talentat cu preturi ireal de bune, recomand cu incredere!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.