www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GeorgeMD

  1. Vand un amplificator pentru chitara electrica, full lampa, marca Bugera, model Trirec, cu tehnologia Infinium pentru lampi. Timp de utilizare probabil maxim 20 de ore. Se da din nevoie rapida de bani. E masiv, prefer predare personala în Iași și Suceava.
  2. Vand un grif pentru telecaster, netastat, pregătit pentru tastare, cu tastiera nivelata. Bonus, ofer fre wire-ul pentru tastare. Lemnul este finisat cu Tru Oil.
  3. Vand un grif pentru Stratocaster, handmade de către colegul Adrico, din Galați, tastiera de ovangkol, tastat si nivelat perfect, niciodata montat pe vreun corp. Se da pentru ca am abandonat proiectul din lipsa de timp.
  4. Vand un corp + grif de Squier Jaguar, cu scala de 24", n-au fost niciodată unite. Era în program un proiect, din lipsa de timp, abandonat. In stare ca noua amândouă.
  5. Vand o chitara electrica Ibanez RG421MSP in stare foarte bună. Chitara a fost cumpărată de pe forum și o vand pentru ca timpul pentru cantat s-a redus recent la 0 si as prefera sa investesc banii in altceva (si anume un Kindle Oasis - sau schimb cu unul, daca e cineva doritor). Chitara este in stare foarte bună, setata, gata de cantat. Se da cu softcase Gibson si o pot preda personal in Iasi si Suceava, sau trimit prin curier. Revin cu mai multe poze.
  6. Vand un grif pentru telecaster, tastiera palisandru, inlay-uri abalone, radius de 9.5", pregătit pentru inserat tastele.
  7. Vand un gat de chitara, pentru stratocaster/telecaster, 21 taste jumbo, tastiera palisandru. Se potriveste perfect cu corpul din anunturile mele. Impreuna 250 de lei.
  8. Vand un corp de chitara, model stratocaster, fara bridge-ul din poze. Pret modic, absolut fix. Vopseaua de pe el este nitro. Este pereche cu gatul de chitara din anunturile mele. Impreuna 250 de lei.
  9. Nu te supara, dar cum ai ajuns la prețul tau? https://www.soundstudio.ro/amplificator-chitara-electrica-joyo-jta-05.html
  10. Vand un set de doze pentru Telecaster - Bootstrap Original Recipe - Produse in SUA, Alnico 3, Bridge: ~6.4kOhm, Neck: ~7.2kOhm. Le luasem pentru un proiect care nu s-a mai materializat. Niciodata folosite. Capacul neck-ului este auriu. Predare personala în Iași și Suceava.
  11. Vand un amplificator Bugera Trirec, nou, in cutie, folosit maxim 2 ore pentru proba. Il vand pentru ca am doua, acesta era de rezerva. La cerere pot reveni cu poze, daca e nevoie. Prefer predare in Iasi sau Suceava, pentru ca este deosebit de greu.
  12. Vand un set de doze active de pe Squier Jazzmaster, fara wiring. Dozele suna foarte bine atat clean cat mai ales cu distortion. Le dau pentru ca aveam un set de Blackouts in urma unui schimb. Se aud cvasi-la fel.
  13. Vand un pickguard de lemn gravat, din lemn, cu doze alnico, wiring cu fir pushback, potențiometru push pull pentru adaugat doza de bridge la sunet, jack, butoanele de lemn + capacul pentru spate. M-a costat 90 de dolari pe ebay, il dau pentru ca am renunțat la proiectul pentru care era pregătit.
  14. Vand un pickguard + doze SSH, scos de pe o chitara electrica Alvarez. Dozele se aud foarte bine, mai ales humbuckerul, dar l-am înlocuit cu unul SSS pentru ca am deja prea multe chitare cu humbucker in bridge. Stare foarte bună, cu shielding din banda de cupru. Sunt si butoanele, dar nu in poza.
  15. Vand un corp de chitara stratocaster, lemn de tei, baituit si finisat, polishat, cavitatea izolata cu banda de cupru. Gatul este din artar, la fel baituit si dat cu shellac, tastele au leveling făcut + polish. Cheitele sunt noi, locking. Aveam de gand sa asamblez chitara dar nu mai am nici timp nici tragere de inima. Se vinde la pret fix, doar pe cheite am dat 180 de lei.
  16. Vand un set de doze active Artec active, cu tot cu pickguard, potentiometre, jack, butoane, etc. Suna foarte bine, fără hum, bateria tine foarte mult. Il dau doar pentru ca as vrea sa incerc si altceva. Am ramas doar cu chitare cu doze active si vreau sa probez si alt sunet.
  17. Cumpar un Ibanez s521 sau s621, sau altceva din seria S de la Ibanez, musao cu bridge fix. Discutam preturi sau eventuale schimburi.
  18. Vand o. Pedala multi-efect Hotone Xtomp Mini. Prin intermediul unei aplicații si conexiunii bluetooth, pedala poate clona diverse pedale de drive, delay, reverb etc, precum si amplificatoare sau cabinete. Super versatila, o dau din nevoie de bani. E ca noua, la cutie, cu manual cu tot.
  19. Vand un tremolo Kahler X-trem cumparat pentru un proiect pentru care mi-am pierdut entuziasmul. Sta de vreo 2 ani de zile nefolosit. A fost cumpărat new-old stock, nu a fost montat niciodată pe o chitara. Vine cu bara si suruburile de montaj.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.