www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

laurbass

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by laurbass

  1. Salut! Am deja anuntul la vanzari basuri a unei chitari bas Fender MIM in 4 corzi cu un ton excelent . Chitara este in stare ca noua atat functional cat si estetic ( fara nicio zgarietura sau lovitura ) , la care mai adaug o husa groasa noua si o curea fender.Ultimul meu pret sete de 1800 lei . Am vazut ca ai buget de 1500 lei , dar sa stii ca acest bas merita toti banii . Nou costa intre 550 -700 Euro . As putea sa trimit coletul la tine acasa prin curier f bine ambalat .Tel meu in caz ca esti interesat este 0722305372.
  2. De aceste sarbatori, Craciun si An Nou , fac un cadou celor care doresc sa cumpere ,suma de 200lei , pretul deci, l-am scazut la 1800 lei .
  3. Pret 2000 lei ,la care adaug si o husa groasa , de f buna calitate, noua . Bassul are doze originale si cordar gottoh + un ton f bun
  4. Vand EBS II preamplificator pt bass , pret 999 lei si ODB 3 pret 275 lei. Obiectele se afla in stare ca noua si le dau in cutiile lor. Nu cred ca are rost sa le descriu sau sa atasez poze deoarece sunt binecunoscute . Trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului.
  5. Vand un Fender MIM jazz bass in 4 corzi cu un ton aprop[iat de cel american , culoare midnight red ,in stare impecabila fara nici o zgarietura sau altceva Poze si sunet cu bassul pt cei interesati pot trimite in privat. Il vand deoarece nu mai cant de ceva vreme, si nici nu prea mai am timp pt asa ceva . O mostra aici . Multumesc! Cum ziceam 4 corzi
  6. Mai omule, cum ceri tu banii astia pe bass cat timp chitara noua este 500 euro ???
  7. Vand sau schimb cu bass 5 corzi mixer Dinacord PM1000-1 Amplificatorul se afla in stare perfecta de functionare
  8. Cautam un clapar in Cluj pt o trupa de cover . Dorim un om serios si stiutor al instrumentului
  9. Buna ziua! Doresc sa vana un mixer cu putere Dinacord 1000-1 , uzura normala, in stare perfecta de functionare. Pretul este in euro. Poze la cerere. Date tehnice nu cred ca este nevoie deoarece brandul este foarte cunoscut Nu doresc conversatii inutile, doar cei interesati ii rog sa ma contacteze PM Multumesc!
  10. Caut sa inchiriez in Cluj un spatiu pt o sala de repetitii, posibil impreuna cu alta trupa in zona centrala
  11. Ziceam totusi ca eu caut o trupa ......
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.