www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

danee940

Newcomers
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About danee940

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Gear
  Ibanez S521

Recent Profile Visitors

607 profile views
 1. danee940

  Lutier in Cluj?

  Marginile freturilor sunt ok? (Din punct de vedere să nu îți taie mâna. )
 2. danee940

  Lutier in Cluj?

  Ceva noutăți? (Scuze de 2x post)
 3. danee940

  PRS Se Custom vs Standard?

  Mda, acum văd diferența. Mersi!
 4. danee940

  PRS Se Custom vs Standard?

  Mno, am fost la mc, și n-au avut niciuna.. Am putut proba un se custom 22 >2017 (avea logoul vechi și bridge tune-o matic, nu m-am uitat la serial) măcar să văd cum îi gâtul wide thin venind de la un wizard 3 (m-aș putea obișnui). Toate aveau flame top deci nu am avut ocazia să văd diferența dar cred că rămân la standard.. banii rămași de exemplu acoperă un set de 59/09 (să zicem).. Cine știe, poate găsesc pe cineva din Cluj care are și m-ar lăsa să-i dau o vizită.. Apropo, până la urmă, nu știe nimeni diferența între maple și bound maple? (Bound cred că înseamnă legat?)
 5. danee940

  Lutier in Cluj?

  https://www.facebook.com/Guitar-Repair-1582562112006449/ Poți să încerci aici. Îi din Florești.
 6. danee940

  Lutier in Cluj?

  Am avut un ding pe spatele chitării pe care să zicem că l-a rezolvat (nu prea a avut ce să facă) plus un setup ce a inclus și ceva muncă la nut-ul chitarei.. toate astea la 100 de lei.. și normal, a curățat și fretboard-ul. Tipul locuiește în Florești deci practic nu îi în Cluj dar mnoh.. nu prea îmi amintesc dar cred ca i-a durat mai mult de o săptămână pentru că eventual a avut și alte proiecte atunci
 7. danee940

  PRS Se Custom vs Standard?

  Mda, ultima dată când am fost (acum un an..) nu au avut prs-uri dar poate că lucrurile s-au schimbat.. oricum, o să ma duc să văd. Mersi!
 8. danee940

  PRS Se Custom vs Standard?

  În afară de partea cu 450 euro n-aș avea nici-o problemă.Oicum, mersi
 9. danee940

  PRS Se Custom vs Standard?

  Ma gândesc să-mi cumpăr un prs se din motivul că are tot ce caut la o chitară (24 frets, trem și nu floyd, hh, coil split, design ok, lucruri care din ceva motiv anume sunt destul de rare cum am văzut eu) dar nu pot sa îmi dau seama care este diferența (care justifică aproape dublarea prețului) între un se standard si unul custom. Custom: -fabricat în Korea -flame top -maple neck Standard: -fabricat în Indonesia -no flame top -bound maple neck (care îi diferența?) În rest (pe hârtie) au aceeași specificații, aceeasi doze etc.. Întrebarea mea este dacă merită să dau aproape dublu (dacă nu găsesc second)? Contează chiar atât unde este fabricată?Sau poate sunt niste diferențe care nu sunt scrise pe hârtie? Dacă are freturi sticking out sau nu îi setată normal (din motivul eventualului fabrici inferioare) nu îi neapărat o problemă pentru că se pot rezolva. Oricum l-aș trimite direct la un lutier la un setup, l-aș schimba dozele/poate tunerele, l-aș șlefui gâtul și chestii de genul.. Flame top-ul ar fi singurul lucru pentru care aș considera Custom-ul dar în momentul de față am buget limitat, și ar trebui să cumpăr și un echipament mai ca lumea (un amp sau un multieffects mai performant,). Dacă asta-i singurul lucru pentru care costă mai mult, I would let it pass.. Oricum, voi ce idee aveți? Ps: Standardul costă 569 și Customul 899 de euro (mno, poate nu chiar dublu dar still)
 10. danee940

  Schimb Ibanez S521 Mol

  Prea )
 11. danee940

  Schimb Ibanez S521 Mol

  Să zicem că chitara valorează 1300 de lei, sunt deschis la valori până la ~1600
 12. danee940

  Corzi

  Probabil lipsa de antrenament, însă o simplă poză cu chitara ar ajuta.
 13. danee940

  Schimb Ibanez S521 Mol

  Chitara a fost cumpărată second acum un an (chitara având ~3 ani), are ca modificare un nut de os, este setată pe corzi de 10, are acțiunea puțin joasă, puține dinguri. Schimb chitara cu un RG sau SA echivalent, 1-2 sute de lei contracost dar sunt deschis si la alte modele/branduri. Nu mă grăbesc, vreau să-l schimb din motivul să încerc și alte modele [emoji4]. Anunț valabil numai în Cluj. (Poze o să pun la sfârșitul zilei)
 14. danee940

  Lutier in Cluj?

  Am fost la el, recomand! Multumesc.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.